Išmanusis žaidimo kamuolys šuniui/ katei Homerunpet TB10
Prekės kodas: 026090838372

Išmanusis žaidimo kamuolys šuniui/ katei Homerunpet TB10

Prekės kodas: 026090838372
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1589
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Homerun TB10 smart ball

Jei jūsų katė negauna pakankamai veiklos, ji ne tik nuobodžiaus ir gali pradėti žaisti, bet ir lakstys naktimis ir neleis jums užmigti. Taigi, verta pasirūpinti, kad dienos metu jam būtų suteikta tinkamai įtraukianti pramoga. Išmanusis kamuolys Homerun TB10 jums tai padės. Jis pats juda atsitiktinėmis kryptimis ir gali suaktyvinti visus katės pojūčius, skatindamas jos medžioklės instinktus. Naudojant 2 atkūrimo režimus ir iki 25 dienų akumuliatoriaus veikimo laiką pakeitus akumuliatorių, juo naudotis yra dar lengviau.

_64.jpg

Tai sužadins katės instinktus

Homerun TB10 turi mažą, bet neįtikėtinai galingą variklį. Jis taip pat išsiskiria specialiu procesoriumi, kuris nustato įrenginio judėjimą. Jo dėka kamuoliukas atitinkamais momentais automatiškai pakeičia riedėjimo kryptį. Jos nenuspėjamas veiksmas privers jūsų katę parodyti tikrą sumanumą ir pasiryžimą ją „sumedžioti“. Jūsų pūkuotas medžiotojas tikrai įvertins šią veiklos formą!

_545.jpg

Įvairūs dirgikliai

Žaislas patraukia įvairius jūsų katės pojūčius. Įmontuota lazerio šviesa jį įtraukia vizualiai, o laidas su varpeliu, pritvirtintu prie kamuolio, stimuliuoja klausą. Tai dar ne viskas! Žaislą galite papildyti patys su papildomais „pasidaryk pats“ priedais, pavyzdžiui, plunksnomis ar katžole. Tiek daug įvairių dirgiklių tikrai pritrauks jūsų augintinio dėmesį ir paskatins jį būti aktyviu.

_6.jpg

2 galima pasirinkti iš grojimo režimų

Kamuolis gali veikti 2 režimais – normaliu ir išmaniuoju. Pasirinkus pirmąjį, įrenginys veiks 8 minutes. Tai puikus laikas žaisti jūsų katei. O jei įjungsite išmanųjį režimą, specialus įmontuotas lustas privers kamuoliuką palietus jį įsijungti, o po kurio laiko jis automatiškai išsijungs. Pasirinkite sau tinkamesnį variantą ir pateikite nuostabių pramogų savo augintiniams!

_1.jpg

Ilgas darbo laikas

Kamuoliui maitinti galite naudoti įprastas AAA baterijas. Jie garantuoja stebėtinai ilgą įrenginio veikimo laiką. Darant prielaidą, kad jūsų katė žaidžia su kamuoliu du kartus per dieną, po vieno baterijos pakeitimo jis gali veikti iki 25 dienų. Tai beveik mėnuo puikių pramogų jūsų keturkojui!

Homerun_Smart_Cat_Ball_TB10.jpg

Katės dantys jai nekelia grėsmės

Įrenginys sukurtas taip, kad būtų patvarus ir paprastas naudoti. Pagaminta iš patvaraus PC plastiko – atsparus kritimui, nusidėvėjimui ir įkandimams. Dėl įpurškimo technikos kamuolys taip pat yra atsparus vandeniui ir dulkėms. Be to, norėdami jį įjungti arba išjungti, tereikia švelniai paspausti mygtuką.

021.jpg
Prekės ženklas Homerun
Modelis TB10
Vardas Smart Ball
Skersmuo 7,2 cm
Svoris 120 g
Maitinimo šaltinis Bateria AAA
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas