Išmanusis Wi-Fi temperatūros ir drėgmės stebėjimo jungiklis Sonoff THR316 TH Origin
Prekės kodas: 038339

Išmanusis Wi-Fi temperatūros ir drėgmės stebėjimo jungiklis Sonoff THR316 TH Origin

Prekės kodas: 038339
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1661
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Išmanusis temperatūros ir drėgmės stebėjimo jungiklis Sonoff THR316 TH Origin

Sonoff THR316yra 16 A relė, kuri bus naudojama vidaus baseinuose, vyninėse ar terariumuose. Jis taip pat puikiai tiks namų šildymui, laistymo sistemoms ar šiltnamiams. Gaminys veikia su temperatūros ir drėgmės jutikliais. Taip pat galite kurti tvarkaraščius naudodami programą ir naudoti automatinį režimą.

5.jpg

Suderinamas

Sonoff relė palaiko įrenginius su daug energijos suvartojančiais įrenginiais, pavyzdžiui, grindų šildymui. Be to, RJ9 4P4C jungtis leidžia prijungti gaminį prie kitos įrangos. Priklausomai nuo prijungto jutiklio, galite valdyti temperatūrą, naudodami hermetišką DS18B20 jutiklį, drėgmę (SI7021) arba dirvožemio drėgmę, kurią leidžia jutiklis MS01. Produktas taip pat veikia su namų asistentu ir IFTTT, kad būtų galima naudoti didesnę laisvę.

2.jpg

Nuotolinio valdymo pultas

Produktas leidžia nuotoliniu būdu valdyti įrenginius naudojant eWeLink programėlę. Iš jo galite įjungti / išjungti įrenginį, kad ir kur būtumėte. Be to, galima nustatyti laikmatį ar tvarkaraštį, o 8 turimos programos leis pritaikyti THR316 veikimą ir sutaupyti pinigų sąskaitoje už elektrą. Produktas taip pat suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“. Be to, su LAN palaikymu galite naudoti jungiklį net tada, kai prieiga prie tinklo laikinai nepasiekiama.

10.jpg

Snaikinkite naujienas

Sonoff išmanusis jungiklis stebi temperatūrą ir drėgmę realiu laiku. Jei įranga įjungta / išjungta arba įrenginiai pasieks jūsų nustatytą vertę, jums bus pranešta per programėlę. Taip pat galite automatizuoti jungiklį išmaniaisiais įrenginiais, pavyzdžiui, išmaniaisiais lizdais ar šildytuvais. Tai dar ne viskas! Programa taip pat leidžia peržiūrėti temperatūros ir drėgmės istoriją diagramoje pagal valandas, dieną ir mėnesį. Be to, galite eksportuoti paskutinių 6 mėnesių istorinius duomenis xlsx formatu.

3.jpg

Apgalvotas dizainas

Sonoff THR316 išmanusis jungiklis išsiskiria kruopščiai apgalvotu dizainu. Gaminyje yra didelis mygtukas, kurį naudojate įrenginiui įjungti/išjungti. Komplekte esantis tvirtinimo bėgelis leidžia lengvai pritvirtinti įrenginį norimoje vietoje, o priekyje esantis skydas užtikrina saugumą. Be to, patobulinta laidų sistema apsaugo nuo trumpųjų jungimų.

8.jpg

Naudojimo saugumas

Jungiklis naudoja aukštos kokybės medžiagas, atitinkančias UL ir RoHS reikalavimus. Jis pagamintas iš ugniai atsparaus kompiuterio ir dėl kruopščiai apgalvoto dizaino jį galite saugiai naudoti nepalankiomis oro sąlygomis, pavyzdžiui, perkūnijos metu. Be to, RJ9 4P4C jungtis užtikrina stabilų ir patikimą ryšį.

12.jpg

Įtraukta

  • smart switch
  • montavimo bėgis
  • instrukcijų vadovas
Gamintojas Sonoff
Modelis THR316
Spalva balta
Medžiaga PC V0
Įtampa 100-240V ~50/60 Hz 16A maks.
WiFi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Matmenys 98 x 54 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas