Išmanusis temperatūros ir drėgmės jutiklis ZigBee LCD Sonoff SNZB-02D
Prekės kodas: 055617

Išmanusis temperatūros ir drėgmės jutiklis ZigBee LCD Sonoff SNZB-02D

Prekės kodas: 055617
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1846
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Išmanusis temperatūros ir drėgmės jutiklis ZigBee LCD Sonoff SNZB-02D

Stebėti temperatūrą ir drėgmę įvairiose patalpose. Sonoff jutiklis pateikia tikslius rodmenis, kuriuos atnaujina kas 5 sekundes. Tai taip pat leidžia nuotoliniu būdu stebėti temperatūrą realiu laiku ir siunčia pranešimus programėlėje, kai viršijama nustatyta temperatūros reikšmė. Be to, jis saugo duomenis debesyje, todėl galėsite patogiai pasiekti savo matavimus.

01Sonoff/SNZB-02D/9

Įvairios programos

Sonoff jutiklis puikiai veiks patalpose, kurių plotas neviršija 120 metrų. Produktas bus naudojamas tokiose vietose kaip terariumai, vyno rūsiai, muzikos parduotuvės, inkubatoriai, šiltnamiai ir kt. Naudosite ir namuose, pavyzdžiui, vaiko kambaryje.

01Sonoff/SNZB-02D/8

Didelis tikslumas

Įrenginyje yra šveicariškas higrostatas, kuris matuoja temperatūrą ir drėgmę ±0,2°C/RH tikslumu. Be to, rodmenys atnaujinami kas 5 sekundes, todėl galite nuolatos atnaujinti. Taip pat galite nustatyti temperatūros vienetą į °C arba °F.

01Sonoff/SNZB-02D/2

Patogus valdymas

Jutiklis valdomas iš programėlės. Tai leidžia lengvai skaityti pranešimus, kai, pavyzdžiui, viršijama temperatūra. Negana to, įrenginį galite pridėti prie „Home Assistant“ per „eWeLink“ arba naudoti su kitais išmaniųjų namų įrenginiais – drėgmės lygiui nukritus žemiau 40 proc., oro drėkintuvas įsijungs automatiškai. „Sonoff SNZB-02D“ taip pat palaiko „Amazon Alexa“ ir „Google Home“, todėl galite patikrinti kambario temperatūrą arba drėgmę naudodami paprastą komandą balsu.

01Sonoff/SNZB-02D/6

Platus suderinamumas

Prijungsite Sonoff SNZB-02D prie įvairių įrenginių. Jutiklis palaiko Zigbee šliuzus, kurie naudoja 3.0 protokolą. Dėl to jis suderinamas su sieniniu jungikliu NSPanel Pro, Sonoff Zigbee Bridge/Pro išmaniuoju PBX, Sonoff ZBDongle-P/E raktu ir Amazon Alexa sistema su įmontuotu Zigbee koncentratoriumi.

01Sonoff/SNZB-02D/3

Patogi prieiga prie duomenų

Ar jums rūpi išsaugotų matavimų saugojimas? Su Sonoff SNZB-02D galite patogiai juos pasiekti. Programėlė eWeLink leidžia išsaugoti rodmenis, todėl bet kuriuo metu galite patikrinti tam tikros valandos ar pasirinktos dienos matavimus ir juos eksportuoti. Be to, matavimų istorija yra prieinama šešis mėnesius. Kad galėtumėte prie jo pasiekti, be programos jums reikia ir Sonoff šliuzo.

01Sonoff/SNZB-02D/5

3 montavimo būdai

Galite montuoti jutiklį 3 skirtingais būdais, kad galėtumėte pasirinkti sau tinkamą. Naudodami įmontuotą stovą pastatysite įrenginį ant stalo ar stalviršio, kad galėtumėte greitai pasiekti matavimus. Magnetinė konstrukcija taip pat leidžia pritvirtinti SNZB-02D prie metalinio paviršiaus, pavyzdžiui, šaldytuvo. Taip pat galima jutiklį pritvirtinti prie sienos su 3M lipduku.

01Sonoff/SNZB-02D/7
Gamintojas Sonoff
Modelis SNZB-02D
Spalva balta
Belaidis ryšys Zigbee 3.0
Darbinė drėgmė 5–95 % RH
Medžiaga PC + LCD
Maitinimo šaltinis CR2450 baterija (3 V)
Darbinė temperatūra -9,9 - 60°C
Baterijos veikimo laikas 2 metai
Matmenys 62,5 × 59,5 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas