Išmanusis temperatūros ir drėgmės jutiklis HomeKit NEO NAS-TH07BH ZigBee
Prekės kodas: 058019

Išmanusis temperatūros ir drėgmės jutiklis HomeKit NEO NAS-TH07BH ZigBee

Prekės kodas: 058019
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1228
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Zigbee HomeKit temperatūros ir drėgmės jutiklis NEO NAS-TH07BH

Viską kontroliuokite. NEO NAS-TH07BH jutiklis leis geriau pasirūpinti sąlygomis jūsų namuose. Matuoja temperatūrą ir oro drėgmę – matavimo rezultatus rasite programoje. Įrenginys suderinamas su Tuya ir Apple Home ekosistemomis, taip pat veikia su balso asistentais Google Assistant ir Amazon Alexa. Jį taip pat labai lengva konfigūruoti ir maitinti galima dviem būdais – per mikro USB arba AA baterijomis.

Tikslūs matavimai, patogus prieiga prie informacijos

Laikykite pirštą ant pulso ir mėgaukitės patogia prieiga prie informacijos apie sąlygas jūsų namuose. NEO jutiklis gali tiksliai išmatuoti temperatūrą (nuo -10°C iki 50°C) ir oro drėgmę (nuo 1% iki 95%), o matavimo rezultatus galima rasti programoje. Taigi, galite bet kada patikrinti, ar viskas gerai, ir, jei reikia, įjungti šildytuvą ar drėkintuvą.

Patogus valdymas

Prijungę jutiklį prie „HomeKit“ arba „Zigbee“ šliuzo (parduodamas atskirai), įgysite galimybę jį susieti su kitais įrenginiais ir kurti išmaniąsias scenas. Dėl to galite, pavyzdžiui, priversti oro kondicionierių automatiškai įsijungti, kai temperatūra viršija tam tikrą vertę, o jei drėgmė nukrenta žemiau nustatyto lygio, oro drėkintuvas pradės veikti. Galimybės tikrai didžiulės! Produktas taip pat suderinamas su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ asistentais, todėl galite jį valdyti balsu. Dabar užtenka vos kelių žodžių, kad sužinotum, pavyzdžiui, kokia temperatūra vyrauja pasirinktoje patalpoje!

Paprastas diegimas, greita konfigūracija

Jutiklio montavimas nesukels problemų – jį galėsite pritvirtinti prie sienos arba tiesiog pastatyti ant stalo ar lentynos. Jo konfigūracija taip pat labai paprasta ir greita – tiesiog naudokite programą ir atlikite kelis paprastus veiksmus. Neprarasite per daug brangaus laiko!

2 maitinimo šaltinio parinktys

Lizdas gali būti maitinamas 2 būdais. Jame yra mikro USB prievadas, leidžiantis prijungti jį prie standartinio įkroviklio arba maitinimo bloko. Taip pat yra galimybė maitinti AA tipo baterijomis. Taip galite pasiruošti įvairioms aplinkybėms ir būti tikri, kad įrenginys veiks net ir dingus elektrai. Galite patogiai patikrinti akumuliatoriaus būseną programoje ir gauti pranešimus apie žemą įkrovimo lygį.

NEO
TEMPERATURACIJA IR DRANDIJOS APSAKYMAS Interval300 S
Ryšio standartasZigbee IEEE 802.15.4
Dimensions82 x 27 x 23 mm
SuderinamumasTuya______1
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas