Išmanusis PIR judesio jutiklis NEO NAS-PD07BH ZigBee Homekit
Prekės kodas: 058036

Išmanusis PIR judesio jutiklis NEO NAS-PD07BH ZigBee Homekit

Prekės kodas: 058036
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1750
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Išmanusis PIR judesio jutiklis NEO NAS-PD07BH ZigBee Homekit.

Pasirūpinkite savo namų saugumu. NEO NAS-PD07BH jutiklis patikimai aptinka judesį – kai kas nors patenka į jo diapazoną, iškart gausite pranešimą į savo telefoną. Įrenginys suderinamas su Tuya ir Apple Home ekosistemomis ir gali būti maitinamas dviem būdais – su 2 CR123A baterijomis arba per mikro USB. Jame taip pat buvo įrengta apsaugos nuo išmontavimo funkcija. Pastaba: kad gaminys tinkamai veiktų, reikalingas Zigbee šliuzas (parduodamas atskirai).

4.jpg

Patikimas judesio aptikimas

Nebereikia jaudintis, kad į jūsų namus pateks nepageidaujamas asmuo, jums apie tai nežinant. Jei galimas įsibrovėlis pateks prie NEO jutiklio, savo telefone gausite momentinį pranešimą! Taip pat yra žadintuvo funkcija. Prietaiso veikimo nuotolis – ne daugiau kaip 10 m, o aptikimo kampas – iki 120°. Niekas nuo to negali pasislėpti!

5.jpg

Apsauga nuo išmontavimo

Nerimaujate, kad įsibrovėlis gali pabandyti sugadinti ar išardyti jutiklį? Nesijaudinkite – NAS-PD07BH modelis turi specialią apsaugą, tik esant tokioms situacijoms. Jei kas nors bandys jį sugadinti ar išardyti, programėlėje iš karto gausite pranešimą. Taip turėsite laiko reaguoti!

3.jpg

Nuotolinio valdymo pultas

Jutiklį labai paprasta naudoti – tiesiog naudokite programėlę. Be kita ko, rasite įvykių istoriją, nustatymus ir automatizavimo kūrimo funkciją. Produktas taip pat suderinamas su Tuya ir Apple Home platformomis, todėl galite prijungti jį prie mėgstamos ekosistemos ir mėgautis dar patogesniu pasirinktų įrenginių valdymu.

1.jpg

2 maitinimo parinktys

Mėgaukitės patikimu garsiakalbio veikimu, nepaisant situacijos. Įrenginys palaiko 2 maitinimo būdus – per mikro USB arba 2 CR123A baterijas. Tokiu būdu jis gali lengvai veikti net tada, kai dingsta maitinimas!

6.jpg

ManufallerNEO
zigbee IEEE 802.15.4
rangeup iki 55 M
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas