Išmanusis maisto dozatorius CatLink FO4 STD
Prekės kodas: 054999

Išmanusis maisto dozatorius CatLink FO4 STD

Prekės kodas: 054999
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
10600
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

CatLink F04 STD išmanusis maisto dozatorius

Leiskite Catlink padėti jums rūpintis jūsų augintiniu. Išmanusis maisto dozatorius F04 STD užtikrina nuolatinį maisto tiekimą dėl savo neužsikimšimo dizaino. Jis siūlo maisto išdavimą neprisijungus, sandarinimo technologiją ir jūsų augintinio sveikatos duomenų stebėjimą programėlės pagalba. Taip pat galima sudaryti šėrimo grafiką, pritaikytą katės ar mažo šuns poreikiams. Prietaiso priežiūra nesukels vargo ir jį galite maitinti 2 būdais. Maisto bako talpa net 4 litrai.

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/7

Patikimas padėjėjas maitinant

Įsitikinkite, kad jūsų augintinis nėra alkanas, kol esate išvykęs. Catlink dozatorius stebi dubenį ir automatiškai papildo maistą, kai kiekis nukrenta žemiau 10 gramų. Turėdami galimybę nustatyti šėrimo laiką ir porcijų skaičių, galite pritaikyti savo augintinio mitybą. 4 litrų talpa leidžia sutalpinti iki 2 kg maisto, kurio pakanka pamaitinti suaugusią katę 20 dienų. Tai leidžia be rūpesčių išeiti iš miesto.

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/6

Du būdai įjungti maitinimą

Catlink pasirūpina, kad jūsų mylimas augintinis būtų maitintas bet kokioje situacijoje – taip pat ir dingus elektrai ar interneto ryšio problemoms. Dozatorius palaiko neprisijungus režimą, kai garantuoja maisto tiekimą, tačiau neišsaugo šėrimo duomenų. Įrenginį galite maitinti naudodami 4 AA šarmines baterijas (reikia įsigyti atskirai), be kita ko.

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/5

Stebėkite savo augintinio mitybą naudodami programą

Programėlė suteikia prieigą prie išsamios informacijos apie tai, kaip vyksta jūsų augintinio mityba. Infragarso jutiklis tiksliai aptinka artėjančią katę, o gravitacijos jutiklis fiksuoja kiekvieną suvartoto maisto gramą. Pažangus algoritmas visą parą stebi ir analizuoja jūsų augintinio sveikatą ir įspėja apie aptiktus sutrikimus. Programėlė taip pat pateikia įspėjimus apie mažai maisto ir informuoja, kai maistas užblokuotas. Iš jo susidėsite maitinimo grafiką, pasirinksite laiką, kada maistas bus patiekiamas, ir nustatysite porcijų skaičių. Taip pat galite nustatyti užrakto nuo vaikų funkciją, kad išvengtumėte netyčinio dozatoriaus įjungimo. Įrenginys palaiko OTA naujinimus, todėl jūs visada gausite naudos iš naujausių funkcijų.

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/8

Rafinuotas ir apgalvotas dizainas

Rinkitės dozatorių, kuris išlaiko maistą šviežią. F04 STD silikoniniai sandarikliai garantuoja izoliaciją nuo oro ir drėgmės, užkertant kelią pelėsiui. Automatinis ištraukimo angos užsidarymas apsaugo nuo vabzdžių, o už kiekvienos porcijos šviežumą atsakingas įmontuotas indelis su sausikliu. Taip pat nereikia jaudintis dėl maisto strigčių ir užsikimšimų, kurių dydis neviršija 16 mm. Be to, dubuo pagamintas iš naminiams gyvūnėliams saugių medžiagų, o pakreipimas 7° kampu palengvina jūsų augintinio valgymą. Prietaiso išmontavimas ir valymas atliekamas efektyviai ir be pastangų, o laidas yra atsparus įkandimams.

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/2

Įtraukta:

  • maisto dozatorius
  • dėklas
  • bowl
  • adapteris
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Catlink
Modelis F04 STD
Įvestis 5V=1A
Vardinė galia 5 W
Maitinimo šaltinis 4 AA šarminės baterijos (nepridedamos)
Medžiaga ABS
Matmenys 350 x 195 x 360 mm
Svoris 3 kg
Paskirtis katės ir maži šunys
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas