Išmanusis laikrodis Remax Watch8 juodas
Prekės kodas: 055824

Išmanusis laikrodis Remax Watch8 juodas

Prekės kodas: 055824
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3403
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Remax Watch8 išmanusis laikrodis (juodas)

Išmanusis laikrodis aprūpintas 2.5D Retina ekranu, suteikiančiu patogią prieigą prie funkcijų ir nustatymų. Be to, jis išsiskiria ilgu akumuliatoriaus veikimo laiku ir belaidžiu įkrovimu. Jis siūlo keletą sporto režimų ir stebi širdies ritmą bei miegą. Jis taip pat palaiko „Siri“ ir „Alipay“ ir turi 8762DT lustą, kuris užtikrina efektyvų įrenginio veikimą.

Remax/WATCH8-Black/1

Leis jums pasirūpinti savo fizine forma

Išmanusis laikrodis siūlo keletą sporto režimų, įskaitant bėgimą, futbolą, tenisą, važiavimą dviračiu ir krepšinį. Jis skaičiuoja sudegintų kalorijų skaičių, nueitus žingsnius ir nuvažiuotą atstumą. Be to, „Remax Watch8“ yra atsparus vandeniui, todėl galite jį laisvai naudoti intensyvių treniruočių metu ar nepalankiomis oro sąlygomis.

Remax/WATCH8-Black/2

Jūsų sveikatos vardan

Remax Watch8 yra jūsų asmeninis asistentas, kuris padės lengviau pasirūpinti savo sveikata. Išmanusis laikrodis matuoja širdies ritmą, kraujo prisotinimą, kraujospūdį ir kūno temperatūrą. Be to, ji stebi miegą, fiksuodama jo trukmę ir kokybę – taip greičiau galėsite atsikratyti žalingų įpročių.

Remax/WATCH8-Black/6

Daug naudingų funkcijų

Tai dar nesibaigia Remax Watch8 pranašumai. Išmanusis laikrodis siūlo tokias funkcijas kaip GPS, chronometras, skaičiuotuvas, kvėpavimo pratimai ir muzikos grotuvas. Negana to, jis leidžia fotografuoti nuotoliniu būdu, pasitikrinti orų prognozes ir lengvai rasti išmanųjį telefoną, jei pamiršote, kur jį padėjote. Taip pat suteikiama prieiga prie mėnesinių kalendoriaus.

Remax/WATCH8-Black/7

Lengvas valdymas ir patogus apsipirkimas

Naudodami išmanųjį laikrodį nesukelsite jokių problemų. Išmanusis laikrodis aprūpintas Retina 2.5D jutikliniu ekranu, kuris suteikia patogią prieigą prie funkcijų ir nustatymų. Taip pat galite tinkinti rinkimo modelį ir meniu dizainą. Negana to, išmanusis laikrodis palaiko Siri balso asistentą – norint suaktyvinti norimą funkciją, užtenka paprastos balso komandos. Be to, „Remax Watch8“ veikia su „Alipay“, kad būtų galima greitai ir patogiai apsipirkti internetu.

Remax/WATCH8-Black/8

Laisvai kalbėkite telefonu ir skaitykite pranešimus

Išmanusis laikrodis leidžia skambinti ir priimti įeinančius skambučius, taip pat patikrinti skambučių žurnalą. Tereikia į laikrodį importuoti pasirinktus telefono numerius. „Remax Watch8“ taip pat leidžia skaityti pranešimus iš tokių programų kaip „Facebook“, „Twitter“, „WhatsApp“, „WeChat“ ir kt. Taip visada bendrausite su savo artimaisiais.

Remax/WATCH8-Black/3
Gamintojas Remax
Modelis Žiūrėti8
Spalva juoda
Ekranas Tinklainė, 2,5D
Chip 8762DT
Suderinamumas Alipay, Siri
Įkrovimo laikas 15 min
Įkrovimo įtampa 5V
Operacinės sistemos Android, iOS
Programa RDFit
Bluetooth 5.0 / 3.0
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas