Išmanusis laikrodis HiFuture AIX Black
Prekės kodas: 061925

Išmanusis laikrodis HiFuture AIX Black

Prekės kodas: 061925
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8100
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HiFuture AIX išmanusis laikrodis (juodas).

HiFuture AIX išmanusis laikrodis yra nepakeičiamas kasdienio gyvenimo palydovas. Jis siūlo daugiau nei 100 sporto režimų ir leidžia valdyti sveikatos stebėjimo funkcijas. Su 1,43 colio AMOLED ekranu, kurio skiriamoji geba yra 466 x 466 pikseliai, kiekviena detalė yra aiški ir ryški, o 350 mAh talpos akumuliatoriaus funkcionalumu galėsite mėgautis iki 10 dienų. Integracija su GloryFitPro programėle leidžia sekti progresą, analizuoti sveikatos duomenis ir išsikelti naujus tikslus. Dėl 1ATM atsparumo vandeniui galite jį naudoti įvairiomis sąlygomis be jokių problemų.

HiFuture/AIX-Black/9

Žr. daugiau – AMOLED ekranas

HiFuture AIX turi 1,43 colio AMOLED ekraną, kurio skiriamoji geba yra 466 x 466 pikseliai. Tai reiškia, kad kiekviena detalė yra išskirtinai aiški ir ryški, užtikrina puikų matomumą net ir ryškiausiomis sąlygomis. Be to, ekranas pagamintas iš Gorilla Glass, kuris užtikrina iki 3 kartų didesnį kietumą ir užtikrina visapusišką apsaugą nuo įbrėžimų

. HiFuture/AIX-Black/7

Stebėkite kiekvieną savo judesį

Tegul HiFuture AIX tampa nepakeičiamu partneriu kelyje į geresnę formą ir sveikesnį gyvenimą! Išmanusis laikrodis leidžia rinktis iš daugiau nei 100 sporto režimų, leidžiančių tobulinti įvairią fizinę veiklą – nuo ​​bėgimo iki važiavimo dviračiu ir net plaukimo. Stebėkite savo žingsnius, nuvažiuotą atstumą, sudegintas kalorijas ir dar daugiau realiu laiku, kad būtumėte motyvuoti imtis veiksmų ir pasiekti kitus tikslus.

HiFuture/AIX-Black/3

Jūsų asmeninis sveikatos padėjėjas

Tegul HiFuture AIX rūpinasi jūsų sveikata kiekviename žingsnyje! Su miego stebėjimo funkcija išmanusis laikrodis analizuoja jūsų poilsio kokybę, padeda suprasti ir pagerinti miego ciklą. Jis taip pat matuoja jūsų kraujo prisotinimo deguonimi lygį ir stebi jūsų širdies ritmą bei streso lygį.

HiFuture/AIX-Black/4

Nepraleiskite nė vienos žinutės

Nuo šiol jūs visada gausite visas naujienas! Išmanusis laikrodis leidžia skambinti neišsiimant telefono iš kišenės. Su momentiniais pranešimais apie gaunamas žinutes, el. laiškus ar socialinių tinklų pranešimus palaikysite ryšį su svarbiausiais žmonėmis ir įvykiais, kad ir kur būtumėte.

HiFuture/AIX-Black/1

Pasiruošę jus lydėti bet kur

Niekas nebetrukdo siekti jūsų tikslų! 1ATM atsparumo vandeniui įvertinimas HiFuture AIX išmanusis laikrodis yra pasirengęs bet kokiam iššūkiui – nuo ​​lietingų dienų iki plaukimo baseine (iki 10 metrų gylyje). Dabar galite treniruotis bet kokiomis sąlygomis, nesijaudindami dėl savo įrenginio.

HiFuture/AIX-Black/2

Įtraukta

  • smartwatch
  • magnetinis įkrovimo laidas
  • naudotojo vadovas
Gamintojas HiFuture
Modelis AIX
Spalva Juoda
Ekranas 1,43" AMOLED
Rezoliucija 466 x 466
Veikimo laikas Iki 10 dienų
Akumuliatoriaus talpa 350 mAh
Atsparumas vandeniui 1 bankomatas (iki 10 metrų)
Sporto režimų skaičius 100+
Programa GloryFitPro
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas