Išmanusis laikrodis Haylou Solar Lite (sidabrinis)
Prekės kodas: 060558

Išmanusis laikrodis Haylou Solar Lite (sidabrinis)

Prekės kodas: 060558
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2871
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Išmanusis laikrodis Haylou Solar Lite (sidabrinis)

Išmanusis laikrodis Haylou Solar Lite sujungia stilių ir pažangias technologijas, todėl puikiai tinka aktyviems žmonėms, kurie teikia pirmenybę savo sveikatai. Jis išsiskiria elegantiška sidabrine apdaila, dideliu jutikliniu ekranu ir universaliomis fizinio aktyvumo ir sveikatos stebėjimo funkcijomis. Galite lengvai sinchronizuoti jį su savo išmaniuoju telefonu, mėgaudamiesi prieiga prie pranešimų ir programų – visa tai turi įspūdingą baterijos veikimo laiką iki 10 dienų. Štai pagrindinės funkcijos, išskiriančios „Haylou Solar Lite“ iš konkurentų.

Priskirti laikrodžių ciferblatai

Haylou Solar Lite siūlo daugiau nei 100 skirtingų laikrodžių ciferblatų, leidžiančių pritaikyti laikrodžio išvaizdą pagal savo stilių. Galimybė nustatyti savo nuotrauką kaip laikrodžio ciferblato foną dar labiau suasmenina įrenginį. Tai ne tik estetinė savybė, bet ir vartotojo sąsajos dizaino lankstumo ir naujovių liudijimas.

Fizinio aktyvumo stebėjimas

Sporto entuziastams Haylou Solar Lite siūlo 100 fizinių pratimų režimų. Laikrodis ne tik seka jūsų treniruotes, bet ir analizuoja pagrindinius gyvenimo parametrus fizinės veiklos metu. Tai puikus treniruočių draugas, padedantis stebėti savo pažangą ir palaikyti sveiką gyvenimo būdą.

Moterų sveikata ir gerovė

Unikali savybė – moterų fizinės sveikatos sekimas. Laikrodis numato vaisingas dienas ir mėnesinių ciklus, siunčia atitinkamus pranešimus. Tai neįkainojama funkcija moterims, norinčioms sekti menstruacinį ciklą ir sąmoningiau planuoti savo veiklą.

Išplėstinės sveikatos stebėjimo funkcijos

Haylou Solar Lite yra įrengtas miego kokybės stebėjimas, įskaitant ilgį, gylį ir REM fazes. Be to, stebint deguonies kiekį kraujyje ir nuolatinius širdies susitraukimų dažnio bei streso lygio įspėjimus galima gauti išsamią jūsų sveikatos būklės apžvalgą.

Ryšis ir išmaniosios funkcijos

Laikrodis siūlo lengvą ryšį su jūsų telefonu per Bluetooth 5.3, leidžiantį pasiekti skambučius, žinučių siuntimo programas ir kitas programas. Integruotas atpalaiduojantis kvėpavimo režimas padeda kasdien atsinaujinti, mokydamas atsipalaiduoti kontroliuojant kvėpavimą tam tikru tempu. Metalinis rėmelis aplink laikrodžio ciferblatą suteikia elegancijos.

Atsparumas vandeniui

Haylou Solar Lite atsparumas vandeniui yra didelis privalumas tiems, kurie gyvena aktyvų gyvenimo būdą arba dažnai būna šalia vandens. Turėdamas IP68 sertifikatą, laikrodis apsaugo nuo dulkių, prakaito ir purslų, todėl jį galima naudoti lietingomis dienomis arba treniruočių metu baseine. Dėl šios funkcijos jis idealiai tinka sportininkams, nuotykių entuziastams ir žmonėms, kurie nenori apriboti savo kasdienės veiklos. Nereikia jaudintis dėl laikrodžio sugadinimo plaunant rankas, plaukiant ar netyčia panardinus jį į vandenį, o tai suteikia Haylou Solar Lite papildomos vertės ir patikimumo.

 

Specifications

BrandHaylou
ModelisSolar Lite
SpalvaSidabrinė
Matmenys46 x 46 x 9,9 mm
Ekrano dydis1,38 colio
Rezoliucija240 x 240
RyšiaiBluetooth 5.3
Akumuliatoriaus talpa240mAh
Baterijos veikimo laikasIki 10 dienų (nuolat stebint širdies ritmą)
Atsparumas vandeniuiIP68
Darbinė temperatūraSistemos reikalavimai
Android 6.0 ar naujesnė versija, iOS 9.0 ar naujesnė versija
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas