Išmanusis laikrodis Haylou Solar Lite (mėlynas)
Prekės kodas: 049468

Išmanusis laikrodis Haylou Solar Lite (mėlynas)

Prekės kodas: 049468
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3233
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Haylou Solar Lite išmanusis laikrodis (mėlynas)

Ieškote universalaus išmaniojo laikrodžio, kad palengvintumėte kasdienes užduotis? Haylou Solar Lite bus puikus pasirinkimas! Jame yra 1,38 colio spalvotas jutiklinis ekranas, kuris dar labiau palengvins valdymą. Jis leidžia rinktis net iš 100 sporto režimų ir siūlo daug praktiškų funkcijų, padedančių pasirūpinti savo sveikata, įskaitant miego stebėjimą, širdies ritmo ir kraujo stebėjimą. Deguonies lygis Jis pasižymi vandeniui atspariu dizainu, o modernus minimalistinis dizainas patrauks daugelio vartotojų dėmesį.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/2

1,38" ekranas

Išmanusis laikrodis aprūpintas dideliu 1,38" spalvotu ekranu, kuris leis greitai ir patogiai pasiekti visas išmaniojo laikrodžio funkcijas. Jis garantuoja aiškų, lengvai skaitomą vaizdą bet kokiomis sąlygomis! Negana to, galite lengvai pritaikyti jo išvaizdą pagal savo poreikius. savo nuostatas pasirinkdami iš daugiau nei 100 rinkimo stilių, kuriuos galite rasti tam skirtoje programoje, arba įkelkite savo nuotrauką.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/1

Net 100 sporto režimų

Ar norite pasirūpinti savo fizine forma? O gal norite pagerinti savo veiklą? Kad ir ką norėtumėte pasiekti, išmanusis laikrodis „Solar Lite“ padės tai padaryti! Įrenginys siūlo iki 100 sporto režimų, todėl kiekvienas ras sau tinkamą. Jis taip pat informuos apie sudegintas kalorijas, žingsnių skaičių arba širdies ritmą.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/4

Neperšlampamas dizainas

Dabar galite laisvai naudoti savo išmanųjį laikrodį bet kokiomis sąlygomis! Haylou Solar Lite yra atsparus vandeniui IP68 – jo negąsdina lietaus lašai, prakaitas ar dulkės. Jums nebereikia nusiimti laikrodžio plaunant rankas ar intensyviai mankštinantis sporto salėje.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/3

Jūsų sveikatos padėjėjas

Su Haylou galite stebėti savo sveikatą realiu laiku. Išmanusis laikrodis siūlo mėnesinių kalendoriaus funkciją, sekančią kraujo prisotinimo deguonimi lygį ir stebinčią jūsų širdies ritmą iki 24 valandų per parą. Be to, kai nustatomas per didelis širdies susitraukimų dažnis, iškart gausite pranešimą. Prietaisas taip pat įrašo jūsų miego duomenis ir padės atsipalaiduoti atliekant kvėpavimo pratimus.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/8

Iki 20 darbo dienų

Jūs neturite jaudintis, kad turėsite dažnai įkrauti išmanųjį laikrodį! Už ilgą įrenginio veikimo laiką atsakinga galinga 240 mAh talpos baterija. Visiškai įkrautas, jis gali veikti iki 20 dienų naudojant paprastai ir iki 10 dienų naudojant kasdien.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/6

Daugiau galimybių

Išnaudokite visas išmaniojo laikrodžio galimybes ir palengvinkite savo kasdienį gyvenimą. Haylou Solar Lite akimirksniu praneš apie visus gaunamus pranešimus. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai susieti jį su savo išmaniuoju telefonu! Taip pat galite naudoti išmanųjį laikrodį, kad galėtumėte patogiai valdyti muzikos grotuvą arba patikrinti orų prognozę.

12Haylou/Solar-Lite-BLUE/7

Įtraukta

  • smartwatch
  • magnetinis įkrovimo laidas
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Haylou
Vardas Solar Lite
Matmenys 46 x 46 x 9,9 mm
Display 1,38"
Rezoliucija 240 x 240
Bluetooth versija 5.3
Akumuliatoriaus talpa 240 mAh
Veikimo laikas Iki 10 dienų įprastai naudojant (24 valandų širdies ritmo stebėjimas įjungtas)
Įvestis 5V 500 mA
Apsaugos laipsnis IP68
Darbinė temperatūra -10°C~60°C
Programa Haylou Fun
Suderinamumas Android 6.0 ir naujesnės versijos
iOS9.0 ir naujesnės versijos
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas