Išmanusis laikrodis Aukey SW-1S (pilkas)
Prekės kodas: 057944

Išmanusis laikrodis Aukey SW-1S (pilkas)

Prekės kodas: 057944
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3099
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Išmanusis laikrodis Aukey SW-1S (pilkas)

Išmanusis laikrodis Aukey SW-1S yra puikus kasdienis palydovas. Jame yra aiškus 1,69 colio ekranas, kuris leis jums patogiai skaityti pranešimus ir naudotis visomis funkcijomis. Jo veikimo laikas vienu įkrovimu siekia iki 12 dienų. Ji siūlo daugiau nei 30 sporto režimų, tikslų sveikatos stebėjimą, įskaitant širdies susitraukimų dažnį ir kraujo deguonies intensyvumą, bei miego stebėjimą. Ji taip pat teikia pranešimus iš mėgstamų socialinių tinklų programų ir leidžia skambinti

Aukey/SW-1S/8

1,69" ekranas

Išmaniojo laikrodžio valdymą palengvins didelis 1,69 colio ekranas, pagamintas iš suapvalinto 2,5D stiklo. Taip pat galite rinktis iš daugiau nei 300 galimų ciferblatų dizainų, todėl galėsite lengvai pritaikyti išmaniojo laikrodžio išvaizdą pagal savo pageidavimus.

Aukey/SW-1S/6

Išlikite formos

Aukey SW-1S yra tikras aktyvaus gyvenimo būdo palydovas. Ji siūlo daugiau nei 30 skirtingų sporto režimų, leidžiančių tiksliai sekti ir analizuoti treniruotes. Nesvarbu, ar esate bėgimo, važinėjimo dviračiu ar laipiojimo mėgėjas, išmanusis laikrodis padės nuolat tobulinti įgūdžius ir pasiekti vis geresnių rezultatų. Pasirinkite savo mėgstamą sporto šaką arba išbandykite ką nors naujo – sprendimas yra jūsų!

Aukey/SW-1S/10

Stebėkite savo sveikatą

Dabar galite geriau suprasti savo kūną ir priimti labiau pagrįstus sprendimus dėl savo sveikatos. Išmanusis laikrodis aprūpintas tiksliais jutikliais ir pažangiais algoritmais, leidžiančiais visą dieną stebėti širdies ritmą ir kraujo deguonies intensyvumą. Taip pat yra miego stebėjimo funkcija, leidžianti stebėti miego kokybę ir laiką. Turėdami šią informaciją galite pagerinti savo miego kokybę, o tai pagerins nuotaiką ir pagerins našumą visą dieną.

Aukey/SW-1S/7

Visi pranešimai ant riešo

Nuo šiol nepraleisite jokių svarbių pranešimų! Išmanusis laikrodis jus informuoja apie tokių programų kaip Facebook, Instagram ar Messenger pranešimus. Tačiau tai dar ne viskas! Integruotas mikrofonas ir garsiakalbis leidžia skambinti neišimant telefono iš kišenės – tiesiog susiekite savo išmanųjį telefoną su išmaniuoju laikrodžiu per Bluetooth.

Aukey/SW-1S/4

Įtraukta

  • smartwatch
  • magnetinis įkrovimo laidas
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Aukey
Modelis SW-1S
Spalva Pilka
Display 1,69"
Veikimo laikas Iki 12 dienų (naudojant įprastai)
Iki 10 dienų (smarkiai naudojant)
Sporto režimų skaičius 30+
Atsparumas vandeniui IP68
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas