Išmanusis laikrodis 2 ultra Aukey SW-2U (ruda oda)
Prekės kodas: 057945

Išmanusis laikrodis 2 ultra Aukey SW-2U (ruda oda)

Prekės kodas: 057945
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5432
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Smartwatch 2 ultra Aukey SW-2U (odos ruda)

Aukey SW-2U išmanusis laikrodis puikiai sujungia elegantišką dizainą su naujoviškomis technologijomis. Jis leidžia rinktis iš daugiau nei 10 sporto režimų, o pažangūs jutikliai stebi Jūsų širdies ritmą ir deguonies kiekį kraujyje, rūpindamiesi Jūsų sveikata. Ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas reiškia, kad galite jį nešioti kelias dienas neįkraunant, o žinučių perspėjimo funkcija ir telefono skambučių funkcija daro jį nepakeičiamu kasdieniu palydovu.

Aukey/SW-2U/6

AMOLED ekranas

Gaukite patogią prieigą prie visų išmaniojo laikrodžio funkcijų! SW-2U turi 1,43 colio AMOLED ekraną, kuris užtikrina aiškų vaizdą ir nuostabų spalvų sodrumą. Bet tai dar ne viskas! Taip pat galite tinkinti ekrano išvaizdą pagal savo pageidavimus, pasirinkdami iš daugiau nei 100 galimų ciferblatų dizainų.

Aukey/SW-2U/3

Pasiruošę fizinei veiklai

Ruoškitės naujiems iššūkiams ir pasiekite savo sportinius tikslus! Išmanusis laikrodis siūlo daugiau nei 10 sporto režimų, kurie leis dar tiksliau stebėti ir analizuoti treniruotes. Joga, važinėjimas dviračiu, o gal bėgimas? Jūs tikrai rasite kažką, kas jums tinka!

Aukey/SW-2U/7

Sveikata pirmiausia

Išmanusis laikrodis Aukey SW-2U taip pat pasirūpins jūsų sveikata. Įrengtas pažangiais jutikliais, jis reguliariai stebi jūsų širdies ritmą ir deguonies kiekį kraujyje, suteikdamas vertingos informacijos apie jūsų sveikatą. Prietaisas taip pat siūlo miego stebėjimo funkciją, kuri seka jūsų miegą, analizuoja jo gylį ir trukmę, o tada pateikia išsamias ataskaitas.

Aukey/SW-2U/5

Ilgas veikimo laikas

Aukey SW-2U pasiruošęs jus lydėti ilgai! Dėl ilgai veikiančios baterijos jis veikia iki 14 dienų, kai naudojamas įprastai, arba iki 10 dienų intensyviai naudojant. O visada įjungto ekrano režimas leidžia jo funkcijomis mėgautis 5 dienas.

Aukey/SW-2U/10

Palaikykite ryšį

Dabar viską, ko reikia, turite ant riešo! Išmanusis laikrodis nuolat informuoja apie programų pranešimus ar SMS žinutes, todėl būsite tikri, kad nepraleisite svarbios žinutės. Be to, dėl integruoto mikrofono ir garsiakalbio galite laisvai skambinti, kad ir kur būtumėte.

Aukey/SW-2U/9

Elegantiškas dizainas

Išmanusis laikrodis SW-2U sujungia išskirtinį funkcionalumą ir elegantišką dizainą. Su odiniu dirželiu jis puikiai dera prie įvairių stilių ir yra tikras malonumas dėvėti. Be to, dėl IP68 atsparumo vandeniui sertifikato išmanusis laikrodis yra paruoštas veikti net ir atšiauriomis sąlygomis. Galite drąsiai juo naudotis plaukiodami, bėgiodami per lietų ar duše.

Aukey/SW-2U/2
Gamintojas Aukey
Modelis SW-2U
Ekranas 1,43" AMOLED
Veikimo laikas Iki 14 dienų (standartinis naudojimas) Iki 10 dienų (smarkus naudojimas) Iki 5 dienų (visada rodomas ekrane)
Sporto režimų skaičius 10+
Atsparumas vandeniui IP68
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas