Išmanusis kvapų šalinimo įrankis Cheerble
Prekės kodas: 054961

Išmanusis kvapų šalinimo įrankis Cheerble

Prekės kodas: 054961
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2687
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Cheerble išmanusis kvapų sugėriklis

Įsitikinkite, kad jūsų augintinis yra šviežioje ir švarioje aplinkoje. „Cheerble Intelligent Odor Absorber“ veikia 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, derindamas pažangią „IntelliSense“ technologiją ir diskretišką veikimą (40 dB). Jis skleidžia rūką, kuris efektyviai pašalina nepageidaujamus kvapus 100° diapazone. Jame naudojami natūralūs ingredientai, kurie garantuoja saugumą ir šviežumą. Jis taip pat siūlo keletą veikimo režimų ir 80 ml talpos. Be to, jis išmaniai aptinka jūsų augintinio buvimą, o jutiklinis skydelis užtikrina patogų valdymą. Įrenginys įkraunamas per USB-C prievadą, o 950 mAh talpos baterija garantuoja ilgalaikį veikimą. Rinkinyje rasite 2 kasetes su frezijų kvapu.

Cheerble/Smart-Deodorizer-Set-Freesia-C1021/2

Patikimas jūsų augintinio priežiūros efektyvumas

Cheerble įrenginyje naudojami natūralūs ingredientai, todėl jo veikimas nekenkia jūsų augintiniui. Vos per 24 valandas jis pašalina iki 91% nemalonių medžiagų, tokių kaip H2S, taip pat 88% S02 ir iki 85% NH3. Kanistras efektyviai neutralizuoja nepageidaujamus kvapus 100° horizontalioje srityje, išskirdamas 7 µm dalelių miglą 45° kampu. Skysčio rezervuaro talpa yra 80 ml.

Cheerble/Smart-Deodorizer-Set-Freesia-C1021/4

Įvairūs veikimo režimai ir naudojimo patogumas

Sureguliuokite Cheerble išmaniojo absorberio veikimą pagal savo poreikius, pasirinkdami vieną iš kelių galimų režimų. Jūsų dispozicijoje bus išmanusis režimas, kuriame įrenginys veikia nuolat, taip pat laikmatis, veikiantis laiko režimais – 2h arba 4h. Norėdami nustatyti norimą režimą, tiesiog naudokite intuityvų jutiklinį skydelį.

Cheerble/Smart-Deodorizer-Set-Freesia-C1021/7

Išmanusis naminių gyvūnėlių aptikimas

Cheerble išmanusis kvapų sugėriklis veikia nuolat, kad užtikrintų efektyvų nemalonių kvapų pašalinimą. Naudodamas „IntelliSense“ technologiją ir PIR jutiklį, jis išmaniai aptinka jūsų augintinio buvimą ir įsijungia tik tada, kai jūsų augintinis palieka kraiko dėžę ar guolį, užtikrindamas šviežumą ten, kur jo labiausiai reikia.

Cheerble/Smart-Deodorizer-Set-Freesia-C1021/1

Tylus veikimas

Cheerble kanistro keliamas triukšmo lygis neviršija 40 dB, todėl netrukdys Jūsų augintiniams ar kitiems namų ūkio nariams.

Cheerble/Smart-Deodorizer-Set-Freesia-C1021/5

Elegantiškas, funkcionalus dizainas

Cheerble išmanusis balionėlis be didelio funkcionalumo išsiskiria ir estetišku dizainu. Dėl modernaus ir elegantiško dizaino jis puikiai tinka bet kokiam interjerui, tampa subtiliu, bet svarbiu dizaino elementu. Galite pastatyti šalia kraiko dėžės, ant sienos arba šalia savo augintinio lovos. Jo montavimas vyksta sklandžiai ir be rūpesčių. Be to, kvapų kasečių keitimas nesukels jums jokių sunkumų.

Cheerble/Smart-Deodorizer-Set-Freesia-C1021/3

Įtraukta:

  • Išmanusis kvapų sugėriklis x1
  • Freesia kvapioji kasetė x2
  • Įkrovimo laidas x1
  • Naudotojo vadovas x1
Gamintojas Cheerble
Modelis C1021
Talpa 80 ml
Aroma freesia
Įkraunamos baterijos talpa 950 mAh
Darbinė temperatūra 5 ℃ iki 40 ℃
Matmenys 51 x 68 x 131 mm
Svoris 300 g (įskaitant papildymą)
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas