Išmanusis kištukas WiFi Sonoff S60TPF
Prekės kodas: 9-063859
Išmanusis kištukas WiFi Sonoff S60TPF

Išmanusis kištukas WiFi Sonoff S60TPF

Prekės kodas: 9-063859
Išmanusis kištukas WiFi Sonoff S60TPF
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1713
21,96 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonoff S60TPF WiFi išmanusis lizdas.

Suteikite daugiau patogumo savo išmaniesiems namams. Sonoff S60TPF WiFi lizdas leis nuotoliniu būdu valdyti prijungtus įrenginius naudojant eWeLink programėlę arba balso asistentus. Su jo pagalba taip pat galite stebėti energijos suvartojimą ir sudaryti darbo grafikus. Gaminys lengvai atlaiko iki 16 A – tiks net ir reiklesnei įrangai.

Patobulinta kiekviena detalė

Dėl kompaktiškos konstrukcijos S60TPF neužima per daug vietos ir neužstoja gretimų lizdų. Gaminyje taip pat yra 2 šviesos indikatoriai, kurie suteiks informacijos apie Wi-Fi ryšio ir maitinimo šaltinio būseną. Taip pat yra užrakto mechanizmas, skirtas saugiai naudoti vietose, kur yra vaikų. Kištukinis lizdas taip pat buvo apsaugotas nuo trumpojo jungimo ir žaibo, jo korpusas pagamintas iš ugniai atsparaus plastiko.

Nuotolinio valdymo pultas

Išvadas veikia su eWeLink programėle, kuri leis patogiai nuotoliniu būdu valdyti prie jo prijungtus įrenginius. Jos pagalba, pavyzdžiui, galima įjungti arba išjungti pasirinktą įrangą, taip pat sudaryti jai darbo grafiką. Pasirūpinkite, kad kavos virimo aparatas arba lempa įsijungtų tiksliai tuo metu, kai paprastai kylate iš lovos! Programėlė taip pat leidžia stebėti energijos suvartojimą – atsikratyti žalingų įpročių ir pradėti taupyti sąskaitas. Iš jo lygio taip pat galite įjungti apsaugą nuo perkrovos.

Dar patogesnis išmaniųjų namų valdymas

Suderinamumas su platformomis, tokiomis kaip „Amazon Alexa“, „Goggle Home“ ir IFTTT, išmaniųjų namų valdymas tampa dar lengvesnis. Pridėkite Nest prie mėgstamos ekosistemos ir mėgaukitės patogiu valdymu! Be to, produktas veikia su balso asistentais (pavyzdžiui, „Amazon Alexa“), todėl įrenginius galite valdyti naudodami paprastas komandas. Jums net nereikia pajudėti iš savo vietos!

Papildomos galimybės

Nest palaiko „eWeLink LAN Control“, o tai reiškia, kad turite galimybę valdyti prie jo prijungtus įrenginius neprisijungdami prie serverio. Taip pat galite pridėti jį prie „iHost“ paslaugos ir prijungti prie „NSPanel“ arba „NSPanel Pro“ (parduodamas atskirai). Visa tai suteikia dar daugiau laisvės valdyti savo išmaniuosius namus!

Kurkite išmanias scenas

Kurkite jūsų išmanieji namai prisitaikys prie jūsų. „Nest“ leidžia kurti įmantrias scenas – tiesiog derinkite jį su papildomais jutikliais (parduodami atskirai). Pavyzdžiui, galite nustatyti, kad apšvietimas automatiškai įsijungtų, kai kas nors įeina į kambarį, ir išsijungtų, kai iš jo išeina. Galimybės yra beveik neribotos!

Įtraukta

  • Lizdas
  • Vartotojo vadovas

GamintojasSonoff
ModelisS60TPF
Spalva Balta
Įvestis250 V, 50/60 Hz, 16 A
Maks. apkrova4000 W
Matmenys50 x 50 x 61,5 mm
Svoris 79 g
Wi-FiIEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Darbo temperatūraNuo -10°C iki 40°C
Darbo aplinkos drėgnumas5–95% RH (be kondensato)
ProgramaeWeLink
SuderinamumasAmazon Alexa, Google Home, IFTTT
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas