Išmanusis jungiklis „WiFi Sonoff MINIR4M Matter“ („HomeKit“, „SmartThings“)
Prekės kodas: 9-057371
Išmanusis jungiklis „WiFi Sonoff MINIR4M Matter“ („HomeKit“, „SmartThings“)

Išmanusis jungiklis „WiFi Sonoff MINIR4M Matter“ („HomeKit“, „SmartThings“)

Prekės kodas: 9-057371
Išmanusis jungiklis „WiFi Sonoff MINIR4M Matter“ („HomeKit“, „SmartThings“)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1775
21,39 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonoff Smart Switch MINIR4M

Pakeiskite savo namų aplinką naudodami Sonoff Smart Switch MINIR4M – novatorišką įrenginį, kuriame derinamos pažangios technologijos, universalumas ir saugumas. Dėl suderinamumo su „Matter“ MINIR4M sklandžiai veikia su įvairiais galutinio vartotojo įrenginiais ir platformomis, tokiomis kaip Alexa, Apple Home ir Google Home. Jo miniatiūrinis dydis leidžia lengvai montuoti, o TÜV, CE ir FCC sertifikatai užtikrina saugumą ir patikimumą. Sužinokite, kaip MINIR4M namų įrenginių valdymą paverčia paprasta, efektyvia ir malonia užduotimi.

Suderinamumas

Kaip sertifikuotas įrenginys SONOFF MINIR4M užtikrina sklandų suderinamumą su įvairiais įrenginiais ir platformomis. Dėl galimybės integruoti su sistemomis, tokiomis kaip Alexa, Apple Home ir Google Home, namų įrenginių valdymas tampa intuityvus ir patogus, o tai leidžia valdyti visus išmaniuosius įrenginius naudojant vieną programą.

Mini Dydis

Dėl kompaktiškų MINIR4M matmenų jis puikiai tinka montuoti įvairiuose korpusuose, įskaitant mažiausią 86/EU tipą. Šis kompaktiškas dizainas leidžia lengvai ir diskretiškai montuoti nepažeidžiant interjero estetikos.

Išorinio jungiklio valdymas

Įrenginys siūlo lankstų valdymą, leidžiantį lengvai prijungti įvairių tipų jungiklius, įskaitant momentinius, išėjimo, SPDT, fiksavimo ir potencialo neturinčius kontaktinius jutiklius. Ši funkcija suteikia vartotojams daugybę valdymo ir integravimo su esamomis sistemomis galimybių.

Relės atjungimo režimas

Novatoriškas „relės atjungimo režimas“ MINIR4M reiškia, kad išorinių jungiklių ir relės būsenos yra atskirtos. Tai leidžia naudoti išorinį jungiklį nepažeidžiant relės būsenos, padidinant lankstumą ir valdymo galimybes.

Sauga ir patikimumas

Turėdamas TÜV, CE ir FCC sertifikatus, MINIR4M užtikrina naudotojams ramybę, padidindamas saugumą ir patikimumą. Jo tvirta konstrukcija ir pažangios techninės savybės užtikrina ilgaamžiškumą ir efektyvumą.

Perjungiklis

Vartotojo vadovas

Prekės ženklas Sonoff
Modelis MINIR4M
Matmenys 39,5 x 33 x 16,8 mm
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4GHz
Įvestis 100-240V ~ 50/60Hz 10A Max
Išėjimas 100 -240V ~ 50/60Hz 10A Max
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas