Išmanusis jungiklis Sonoff SPM-Main
Prekės kodas: 9-035193

Išmanusis jungiklis Sonoff SPM-Main

Prekės kodas: 9-035193
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3458
40,21 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonoff SPM-Main smart switch

Sonoff SPM-Main išmanusis jungiklis, kuris leidžia matuoti energijos suvartojimą ir palaiko ryšį per Ethernet ir Wi-Fi. Jis gali valdyti iki 128 kanalų – galite derinti iki 32 SPM-4Relay jungiklių (kiekvienas po 4 kanalus), kuriuos galima įsigyti atskirai. Be to, apsauga nuo perkrovos neleidžia sugadinti jūsų įrenginių. Produktą taip pat labai lengva įdiegti.

8.jpg

Kelios programos

SPM-Main jungiklis pasiteisins daugelyje skirtingų programų. Pavyzdžiui, tai leis sužinoti, kiek elektros energijos sunaudoja jūsų nuomininkai per mėnesį, arba sužinoti prekybos centro ar biuro energijos sąnaudas. Produktas taip pat pravers serverių patalpoje ar kriptovaliutų kasykloje – apsaugos nuo perkrovos funkcija leis nepažeisti tam tikros įrangos.

4.jpg

Patikimas signalo perdavimas

Mėgaukitės galimybe prijungti įrenginius. SPM-Main bendrauja su debesimi per Ethernet arba Wi-Fi ryšį. Jis taip pat jungiasi prie SPM-4Relay jungiklių per RS-485, todėl gali užtikrinti stabilų perdavimą dideliais atstumais. Ryšio problemos liko praeityje!

2.jpg

Energijos suvartojimo matuoklis

Ar norite patikrinti energijos suvartojimo pokyčius kiekviename biuro kambaryje? O gal jums svarbu žinoti, kiek elektros sunaudoja jūsų nuomininkai? Su Sonoff tai įmanoma! SPM-Main ir SPM-4Relay jungikliai leidžia tiksliai išmatuoti energijos suvartojimą. Visą informaciją rasite eWeLink programėlėje. Tai leidžia patikrinti energijos suvartojimą neišėjus iš namų – tiesiog pasiekite telefoną!

9.jpg

Apsauga nuo perkrovos

Padidinkite savo serverio patalpos saugumą ir nebijokite sugadinti savo įrenginių. Jungiklis siūlo apsaugos nuo perkrovos funkciją. Jį suaktyvinus, įranga automatiškai išsijungs, kai srovė, įtampa ar galia pasieks programoje nurodytą reikšmę. Taip pat galima įkėlimo delsos funkcija.

6.jpg

Palaiko iki 128 kanalų

Vienas SPM-Main modulis leidžia valdyti iki 32 SPM-4Relay jungiklių. Be to, kiekviena SPM-4Relay siūlo iki 4 nepriklausomų kanalų, kurių kiekvieno didžiausia apkrova yra 20 A. Tai reiškia, kad SPM-Main gali valdyti net 128 kanalus! Dėl to jis idealiai tinka, pavyzdžiui, daugiabučių namų kvartale, todėl galima patikrinti nuomojamų butų nuomininkų energijos sąnaudas.

3.jpg

Papildomi įrenginiai

Dabar galite išsaugoti pastarųjų 180 dienų energijos suvartojimo matavimų istoriją. Jungiklis turi SD kortelės lizdą (8-32GB, SDHC). Tai leidžia patogiai eksportuoti duomenis ir užtikrinti, kad neprarasite jokios svarbios informacijos. SPM-Main ir SPM-4Relay jungiklių montavimas taip pat nesukels problemų. Juos galite lengvai pritvirtinti ant kreipiamojo bėgelio. Pastaba: SD kortelė į rinkinį neįeina.

1.jpg
Prekės ženklas Sonoff
Modelis SPM-Pagrindinis
Spalva Balta
Įvestis 100-240V ~50/60Hz 50mA maks.
Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz
Medžiaga PC V0
Matmenys 142,5x90x66,5 mm
Suderinamos SD kortelės 8-32 GB, SDHC
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas