Išmanusis jungiklis Sonoff MINIR4
Prekės kodas: 047621

Išmanusis jungiklis Sonoff MINIR4

Prekės kodas: 047621
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1292
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonoff Smart Switch MINIR4

Ar norite savo įrenginius naudoti dar patogiau? Su Sonoff išmaniuoju jungikliu tai bus įmanoma! Produktas leidžia valdyti prijungtus įrenginius naudojant „eWeLink“ programą arba per asistentus, tokius kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“. Siekiant patvirtinti saugumą, įrenginys gavo kelis sertifikatus. Be to, derindami jį su R5 arba S-MATE aparatine įranga (galima parduoti atskirai), galėsite dar labiau valdyti savo įrenginius nuotoliniu būdu.

01Sonoff/MINIR4/4

Išmanusis jungiklis

Sonoff išmanusis jungiklis išsiskiria nedideliu dydžiu, todėl juo patogiau naudotis ir tilps į įvairias tvirtinimo dėžutes, tarp jų ir mažiausią - EU/86/120. Jame yra EPS32 lustas, kuris pavertė jį išmaniu įrenginiu. Su jo pagalba galite automatizuoti apšvietimą ir elektroninius prietaisus, paversdami savo namus išmaniaisiais namais.

01Sonoff/MINIR4/5

Aukštas suderinamumas

Sonoff Smart Switch rodo puikų suderinamumą. Galite lengvai prijungti jį prie jungiklių, tokių kaip durų jungiklis, svirties jungiklis, momentinis jungiklis, SPDT jungiklis ir net besrovių jutiklių. Be to, galite lengvai kurti išmanias scenas, nes jungiklis veikia su judesio jutikliais, durų ir langų jutikliais arba kitomis namų automatizavimo funkcijomis.

01Sonoff/MINIR4/6

Lengvas valdymas

Jums nebereikia jaudintis dėl išmaniųjų namų tvarkymo rūpesčių. MINI R4 galite vienodai susieti su R5 ir S-MATE (parduodami atskirai), todėl galėsite jį valdyti vietoje, net kai negalite užmegzti interneto ryšio. eWeLink-Remote signalas leis tai padaryti. Be to, jungiklį taip pat galite valdyti balsu dėl suderinamumo su „Google Home“ ir „Amazon Alexa“.

01Sonoff/MINIR4/2

Greita pradžia

Prijungti išmanųjį jungiklį labai paprasta. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai prijungti jį prie tinkamo įrenginio ir atsisiųsti „eWeLink“ programėlę. Dabar tereikia susieti telefoną ir įrangą su „Bluetooth“ technologija. Tai leidžia jums valdyti visus savo namus, net jei esate darbe ar apsiperkate.

01Sonoff/MINIR4/3

Sauga

Sonoff išmanusis jungiklis taip pat yra saugumo garantija net ir neįprastose situacijose. Jis gavo TÜV sertifikatą, taip pat atitinka CE ir FCC standartus. Tai suteikia jums ramybę, kad įrenginys atitinka tarptautinius reikalavimus. Be to, dėl naujų jungčių, ugniai atsparaus korpuso ir aukštos kokybės medžiagų naudojimo jis yra dar atsparesnis nusidėvėjimui ir gali jums tarnauti labai ilgai.

01Sonoff/MINIR4/1
Prodiuseris Sonoff
Modelis MINIR4
Įvestis 100-240 V ~ 50/60 Hz 10 A maks.
Išvestis 100-240V ~ 50/60 Hz 10 A maks.
Medžiaga PC V0
Matmenys 39,5 × 33 × 16,8 mm
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2,4 GHz
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas