Išmanusis jungiklio modulis ZigBee Avatto N-LZWSM01-3 Nėra neutralaus TUYA
Prekės kodas: 047978

Išmanusis jungiklio modulis ZigBee Avatto N-LZWSM01-3 Nėra neutralaus TUYA

Prekės kodas: 047978
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1665
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Smart Switch Module ZigBee Avatto N-LZWSM01-3 Nėra neutralaus TUYA

Avattosmart jungiklio modulis leis patogiai valdyti namų apšvietimą. Jis suderinamas su TUYA / Smart Life programėle, todėl galite ją valdyti nuotoliniu būdu. Jis taip pat veikia su balso padėjėjais „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“. Produktą taip pat labai lengva įdiegti. Kurkite darbo grafikus, nustatykite laikmačius ir bendrinkite savo įrenginius su kitais šeimos nariais – atsisveikinkite su apribojimais naudodami „Avatto“! Jungiklis yra 3 kanalų ir palaiko ZigBee 3.0 ryšio protokolą – darbui reikalingas papildomas ZigBee šliuzas (parduodamas atskirai).

Avatto/N-LZWSM01-3/4

Nuotolinis valdymas su programa

Nežinote, ar prieš išvykdami į darbą išjungėte lempą? Dabar tai galite padaryti su savo išmaniuoju telefonu! Avatto jungiklis suderinamas su TUYA / Smart Life programėle, todėl šviesą galite valdyti nuotoliniu būdu – vos keliais paspaudimais! Norite, kad ir kiti namų ūkio nariai galėtų valdyti apšvietimą nuotoliniu būdu? Jokių problemų – programėlė leidžia bendrinti pasirinktus įrenginius. Be to, jungiklis įsimena paskutinius nustatymus ir atkuria juos, pavyzdžiui, nutrūkus elektrai.

Avatto/N-LZWSM01-3/2

Gaukite dar daugiau parinkčių

Priderinkite savo namų apšvietimą prie savo gyvenimo būdo. Programėlė leidžia naudoti laikmačius ir nustatyti pasirinktų prietaisų veikimo grafikus – nustatyti, kad šviesa automatiškai išsijungtų 23:00, kai einama miegoti, ir įsijungtų 7:00, kai atsikeliate. Taip pat galite susieti gaminį su kitais įrenginiais ar jutikliais ir sukurti išmanią sceną. Taip pat galima vienu metu sugrupuoti kelis jungiklius.

Avatto/N-LZWSM01-3/5

Paprastas montavimas – veikimas be rūpesčių

Jungiklį sumontuoti labai paprasta – jis nesukels jums jokių problemų ir neužims per daug laiko. Prietaisui taip pat nereikia neutralaus laido. Be to, be jokių problemų galite valdyti vieną lempą su 2 jungikliais – puikiai tinka, pavyzdžiui, šalia laiptų. Patogiai įjunkite šviesą pirmame aukšte ir išjunkite pirmame aukšte – kad galėtumėte saugiai pakilti ir išvengti nelaimingų atsitikimų!

Avatto/N-LZWSM01-3/3

Suderinamas su balso asistentais

Atlaisvinkite rankas ir mėgaukitės dar didesne laisve. Jungiklis suderinamas su „Google Assistant“ ir „Amazon Alexa“ išmaniaisiais asistentais. Tai reiškia, kad apšvietimą galite valdyti balsu! Pavyzdžiui, dabar jums tereikia kelių žodžių, kad įjungtumėte arba išjungtumėte šviesas. Gulite lovoje ir norite išjungti lempą, bet neturite telefono po ranka? Išduokite paprastą komandą ir stebėkite, kaip apšvietimas prisitaikys prie jūsų!

Avatto/N-LZWSM01-3/8

Prekės ženklas Avatto
Modelis N-LZWSM01-3
Spalva Balta
Kanalų skaičius 3
Įtampa AC 200-240 V 50/60 Hz
Maks. load 3x (10-100 W)
Veikimo dažnis 2.405–2.480 GHz IEEE 802.15.4
Darbinė temperatūra -10°C iki 40°C
Ryšio protokolas ZigBee 3.0
diapazonas Iki 100 m
Matmenys 39,2 x 39,2 x 18 mm
Apsaugos laipsnis IP20
App TUYA / Smart Life
Suderinamumas Amazon Alexa, Google Home
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas