Išmanusis judesio jutiklis WS3MS
Prekės kodas: 9-063453
Išmanusis judesio jutiklis WS3MS

Išmanusis judesio jutiklis WS3MS

Prekės kodas: 9-063453
Išmanusis judesio jutiklis WS3MS
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2011
23,66 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Heiman WS3MS Tuya išmanusis PIR WiFi judesio jutiklis

WS3MS jutiklis yra prietaisas, skirtas naudoti namuose, kuris naudoja belaidę WiFi technologiją judesiui stebėti realiuoju laiku. Dėl automatinio slenksčio reguliavimo technologijos jis užtikrina didelį veikimo stabilumą ir efektyviai sumažina klaidingų aliarmų skaičių. Be to, automatinio temperatūros kompensavimo technologija neleidžia sumažėti jutiklio jautrumui dėl aplinkos temperatūros pokyčių.

Stebėjimas realiuoju laiku

Heiman WS3MS judesio jutiklis leidžia stebėti judesį realiuoju laiku. Dirbdami su „Wi-Fi“, gausite momentinius pranešimus, kai mobiliajame įrenginyje aptinkamas judesys, todėl jūsų namai tampa saugesni ir leidžia greitai reaguoti neteisėto patekimo atveju.

Automatinis slenksčio reguliavimas

Įrenginys naudoja automatinio slenksčio reguliavimo technologiją, kad pagerintų jutiklio stabilumą ir sumažintų klaidingų aliarmų skaičių. Ši funkcija ypač naudinga dinamiškoje aplinkoje, kur aplinkos sąlygų pokyčiai gali turėti įtakos standartinių judesio jutiklių veikimui.

Temperatūros kompensavimas

Heiman WS3MS jutiklis aprūpintas automatine temperatūros kompensavimo technologija, kuri neleidžia jautrumui sumažėti dėl temperatūros svyravimų. Dėl to jutiklis išlaiko aukštą aptikimo tikslumą net plačiame temperatūrų diapazone nuo -10°C iki +50°C.

Aptikimo ir aptikimo kampas

Įrenginys siūlo maksimalų aptikimo atstumą iki 9 metrų su 90° kampu, todėl puikiai tinka didelėms patalpų erdvėms stebėti. Dėl tikslaus infraraudonųjų spindulių jutiklio Heiman WS3MS užtikrina patikimą judesio aptikimą įvairiomis apšvietimo sąlygomis.

Apsauga nuo gyvūnų

Jutiklis skirtas apsaugoti nuo klaidingų pavojaus signalų, kuriuos sukelia maži gyvūnai, sveriantys iki 11 kg. Ši funkcija užtikrina, kad jutiklis nesukeltų pavojaus signalų reaguodamas į naminių gyvūnėlių judėjimą, o tai padidina jo naudingumą namuose, kuriuose yra augintiniai.

Lengvas montavimas ir modernus dizainas

Jutiklį montuoti paprasta dėl „klijuoti ir žaisti“ technologijos, kuriai nereikia jokių įrankių. Dėl stilingo ir šiuolaikiško jutiklio dizaino jis sklandžiai įsilieja į bet kokį interjerą, nepažeidžiant kambario estetikos.

GamintojasHeiman
Gamintojo kodasWS3MS
Darbo įtampaDC 3V (1x CR123A baterija)
Aptikimo atstumas≤9m (esant 25°C)
Aptikimo kampas90°
Jutiklio tipasInfraraudonųjų spindulių jutiklis (PIR)
TinklasWi-Fi-2,4 GHz
WiFi protokolasIEEE 802.11/b/g/n
Darbo temperatūra-10°C iki +50°C
Drėgmė darbe≤95% RH (nekondensuojantis)
Apsauga nuo gyvūnųIki 11kg
Matmenys80mm x 28,5mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas