Išmanusis durų skambutis Avatto SVD01
Prekės kodas: 9-062732
Išmanusis durų skambutis Avatto SVD01

Išmanusis durų skambutis Avatto SVD01

Prekės kodas: 9-062732
Išmanusis durų skambutis Avatto SVD01
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7605
97,50 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Avatto SVD01 išmanusis durų skambutis

Avatto SVD01 išmanusis durų skambutis naudoja kamerą, kuri užtikrina krištolo skaidrumo 1080P FHD vaizdo įrašą su 150° žiūrėjimo kampu, todėl visada būsite informuoti apie tai, kas vyksta už tavo durų. Prietaisas siūlo naktinio matymo funkciją ir aptinka judesį. Galinga įkraunama baterija užtikrina ilgą veikimo laiką, o „Family Share“ funkcija leidžia kartu valdyti namų saugumą. Galimybė valdyti mobiliąja programėle arba balso raginimais suteikia papildomo patogumo.

Aukštos kokybės vaizdo įrašas ir dvipusis garsas

Avatto SVD01 durų skambutyje yra kamera, užtikrinanti platų žiūrėjimo kampą (150°) ir 1080P Full HD vaizdo įrašą. Įrenginyje taip pat yra mikrofonas ir garsiakalbis, todėl ne tik pamatysite, kada lankytojai artės prie jūsų namų, bet ir galėsite su jais bendrauti vaizdo skambučiais.

Vaizdo įrašų atkūrimo ir saugojimo funkcija

TF kortelės lizdas, palaikantis 8–64 GB korteles, leidžia įrašyti lokaliai. Galite atkurti įrašytą vaizdo įrašą bet kur, taip pat galite pasinaudoti debesies saugykla.

Patogus naudojimas ir „Family Share“ funkcija.

Gaukite pranešimus, kalbėkitės su svečiais vaizdo pokalbiais ir nuotoliniu būdu stebėkite duris naudodami „Smart Life & Tuya Smart“ programėlę, kurią galite atsisiųsti į telefoną ar planšetinį kompiuterį. Dabar galėsite visiškai kontroliuoti savo namų saugumą, kad ir kur būtumėte! Taip pat galite prijungti savo durų skambutį prie „Amazon Echo Show“ arba „Google Home Hub“, kad galėtumėte valdyti jį balso komandomis. Be to, naudodamiesi bendrinimo funkcija, kiti šeimos nariai taip pat gali valdyti skambėjimo signalo veikimą. Ženkite žingsnį link išmaniųjų namų su savo artimaisiais!

Naktinio matymo ir tikslumo jutikliai

Avatto SVD01 yra su 4 jautriais infraraudonųjų spindulių šviesos diodais, šviesos jutikliu ir judesio jutikliu. Automatinis dienos / nakties režimo perjungimas ir judesio aptikimo funkcija užtikrina jūsų namų apsaugą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Dabar žinosite apie bet kokią įtartiną veiklą, vykstančią priešais jūsų duris – į savo telefoną gausite pranešimą apie įsibrovėlį.

Galinga baterija ir mažos energijos sąnaudos

4400 mAh ličio baterija užtikrina maždaug mėnesio veikimo pristabdytąją veikseną (10 pažadinimų per dieną, po 15 sekundžių). Galimybė įkrauti naudojant maitinimo bloką ir mikro-USB prievadą suteikia dar daugiau patogumo.

GamintojasAvatto
ModelisSVD01
Rezoliucija1080P Full HD
Žiūrėjimo kampas150°
Akumuliatoriaus tipasličio
Baterijos talpa4400 mAh
Darbo laikas miego režimuMaždaug vienas mėnuo (10 pažadinimų per dieną, po 15 sekundžių)
TF kortelės lizdasTaip, kortelių nuo 8 iki 64 GB palaikymas
SuderinamumasAmazon Echo Show, Google Home Hub
ProgramosSmart Life, Tuya Smart
Matmenys200 x 180 x 50 cm
Svoris0,33 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas