Išmanusis buvimo jutiklis HS8OS-TY ZigBee
Prekės kodas: 9-063441
Išmanusis buvimo jutiklis HS8OS-TY ZigBee

Išmanusis buvimo jutiklis HS8OS-TY ZigBee

Prekės kodas: 9-063441
Išmanusis buvimo jutiklis HS8OS-TY ZigBee
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3839
46,81 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Heiman HS8OS-TY Tuya išmanusis ZigBee buvimo detektorius

Heiman HS8OS-TY yra pažangus jutimo įrenginys, užtikrinantis patikimumą ir tikslumą aptinkant žmogaus judesį ir buvimą. Palaikydamas Zigbee technologiją, įrenginys yra suderinamas su Tuya platforma (Smart Life programėle), leidžiančia lengvai integruoti su kitais išmaniaisiais įrenginiais namuose. Jutiklis aptinka judesį iki 7 metrų spinduliu ir matuoja šviesos intensyvumą nuo 0 iki 1200 liuksų, todėl galima automatiškai valdyti apšvietimą.

Pažangi aptikimo technologija

Heiman HS8OS-TY jutiklis naudoja mikrobangų technologiją, kad tiksliai aptiktų judesį ir statinį buvimą, leidžiantį aptikti net mažiausius judesius. Prietaisas, kurio aptikimo kampas yra 360 laipsnių ir rekomenduojamas 3 metrų montavimo aukštis, visiškai aprėpia stebimą sritį ir pašalina akląsias zonas.

Integracija su „Tuya“ sistema

Įrenginys suderinamas su „Tuya“ platforma ir veikia su „Tuya Zigbee“ šliuzu, įgalindamas išmanųjį ryšį su kitais namuose esančiais įrenginiais. Tai leidžia jutikliui automatiškai valdyti apšvietimą, oro kondicionavimą ir kitus išmaniojo namo sistemos komponentus, koreguojant jų veikimą pagal esamas aplinkos sąlygas.

Patobulintas Zigbee signalas

Speciali Zigbee funkcija leidžia sustiprinti perdavimo signalą, praplečiant ryšio diapazoną iki 70 metrų atviroje erdvėje be kliūčių. Tai užtikrina patikimą ryšį ir sistemos stabilumą net dideliuose namuose ar biuruose.

Diskretus montavimas

Heiman HS8OS-TY skirtas montuoti į lubas, todėl jį galima integruoti į kambario vidų. Dėl kompaktiškų matmenų (76 × 51 mm) jutiklis yra nepastebimas, tačiau efektyvus. Prietaisą galima montuoti įvairiose vietose, pavyzdžiui, prieangiuose, svetainėse, miegamuosiuose ir vonios kambariuose, užtikrinant visišką namų automatizavimą.

Koregavimas ir personalizavimas

Jutiklis leidžia reguliuoti aptikimo jautrumą, kad galėtumėte tinkinti jo veikimą. Ji teikia pranešimus realiuoju laiku programai „Smart Life“, kai aptinkamas judesys, todėl galima nuolat stebėti namus iš bet kurios vietos.

Naudoti įvairiose aplinkose

Heiman HS8OS-TY puikiai veiks tiek namuose, tiek biuruose ar viešbučiuose, suteikdamas naudotojams komfortą ir saugumą. Galimybė automatiškai reguliuoti šviesos ryškumą pagal aplinkos sąlygas ir integracija su išmaniųjų namų sistemomis daro jį universaliu sprendimu šiuolaikinėse erdvėse.

GamintojasHeiman
ModelisHS8OS-TY
Darbinė įtampa100-240 VAC, 50 /60 Hz
TinklasZigbee
Atsparumas≤70 m (atvira erdvė be kliūčių )
Aptikimo atstumas≤7m
Apšvietimo matavimo diapazonas0~1200 liuksų
Aptikimo kampas360°
Montavimo aukštis3 m (rekomenduojama)
Darbo temperatūra-10°C ~ +55°C
Darbinė drėgmė≤95% (ne kondensuojantis)
Matmenys76 x 51 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas