Išmanusis Bluetooth termostato vožtuvas Gosund STR1, TUYA
Prekės kodas: 057829

Išmanusis Bluetooth termostato vožtuvas Gosund STR1, TUYA

Prekės kodas: 057829
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2996
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Išmanusis Bluetooth termostato vožtuvas Gosund STR1

Užtikrinkite optimalią temperatūrą pasirinktoje patalpoje ir sutaupykite sąskaitų. Tam gali padėti išmanioji termostatinė galvutė Gosund STR1, leidžianti nustatyti laikmačius ir rinktis iš kelių darbo režimų. Jis taip pat gali aptikti atidarytus langus – tokioje situacijoje jis išjungs šildymą ir padės išvengti didesnių mokesčių. Įrenginys palaiko „Bluetooth“ ryšį, o jo patogus valdymas galimas naudojant tam skirtą programėlę. Jis taip pat suderinamas su Tuya.

Gosund-Nitebird/STR1/1

Valdymas balsu

Jei po ranka neturite telefono, bet norite padidinti arba sumažinti šildymą, jokių problemų – Gosund STR1 galvutė suderinama su išmaniaisiais asistentais, tokiais kaip Google Assistant ir Amazon Alexa. Galite valdyti jį paprastomis balso komandomis! Dabar užtenka kelių žodžių, kad pritaikytumėte kambario temperatūrą pagal savo poreikius.

Gosund-Nitebird/STR1/10

Gerai apgalvotas dizainas

Galutėje yra aiškus ekranas, leidžiantis patogiai patikrinti esminę informaciją, pavyzdžiui, esamą temperatūrą. Prietaisą taip pat paprasta naudoti. Be to, dėl pridedamų adapterių galite lengvai montuoti jį ant įvairių tipų radiatorių – nereikia jaudintis dėl suderinamumo problemų!

Gosund-Nitebird/STR1/7

Sudarykite tvarkaraščius ir taupykite sąskaitas

Skirta Gosund programa leidžia kurti termostatinės galvutės grafikus. Tokiu būdu, pavyzdžiui, galite nustatyti aukštesnę kambario temperatūrą ryte ir vakare, kai esate namuose. Dienos metu, kai esate darbe, galite nustatyti žemesnę temperatūrą, kad taupytumėte energiją.

Gosund-Nitebird/STR1/9

Patogus valdymas su keliomis galvutėmis

Norite patogiai reguliuoti temperatūrą visuose savo namų kambariuose? Įsigykite daugiau termostatinių galvučių ir atskirai įsigyjamo „Bluetooth“ šliuzo, leidžiančio vienu metu valdyti iki 50 įrenginių! Taip nesunkiai užtikrinsite patogias sąlygas visame bute.

Gosund-Nitebird/STR1/2

Papildomos funkcijos

Galvoje yra apsauga nuo šalčio ir specialus užraktas, leidžiantis saugiai naudoti vaikų buvimo vietose. Tačiau tai dar ne viskas – prietaisui aptikus atidarytą langą patalpoje, jis gali automatiškai išjungti šildymą. Taip išvengsite papildomų mokesčių! Taip pat yra specialus atostogų režimas, leidžiantis automatiškai palaikyti nurodytą temperatūrą, kai ilgesniam laikui esate išvykę iš namų. Galite sutaupyti energijos ir sumažinti nereikalingas išlaidas!

Gosund-Nitebird/STR1/11

Ilgas baterijos veikimo laikas

Pakanka dviejų AA baterijų termostatinei galvutei maitinti. Nereikia jų keisti per dažnai – dėl mažų energijos sąnaudų STR1 modelis tarnauja iki 1,5 metų! Su Gosund galite sutaupyti pinigų ir laiko.

Gosund-Nitebird/STR1/5

Dėžutėje

  • Termostatinė galvutė
  • Adapteris x3
  • AA baterija x2
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Gosund
Modelis STR1
Ryšiai Bluetooth
Dažnis 2,4 GHz
diapazonas Iki 10 m
Maitinimo šaltinis 2x AA 1,5 V baterijos
Baterijos veikimo laikas Maždaug 1,5 metų
IP įvertinimas IP20
Temperatūros diapazonas Nuo 5°C iki 30°C
Ryšio standartas M30 x 1,5 mm
Darbinė temperatūra Nuo -10°C iki 40°C
Svoris 190 g
Matmenys 56,5 x 56,5 x 100 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas