Išmanusis avarinis mygtukas HS1EB
Prekės kodas: 9-063448
Išmanusis avarinis mygtukas HS1EB

Išmanusis avarinis mygtukas HS1EB

Prekės kodas: 9-063448
Išmanusis avarinis mygtukas HS1EB
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2055
25,37 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ZigBee Heiman HS1EB Tuya išmanusis aliarmo mygtukas

Heiman HS1EB išmanusis aliarmo mygtukas yra patikimas įrenginys, skirtas pavojaus signalui siųsti kritinėse situacijose. Jis turi kompaktišką ir stilingą dizainą ir naudoja „Zigbee“ technologiją su itin mažu energijos suvartojimu, užtikrinančiu ilgą baterijos veikimo laiką. Puikiai tinka naudoti namuose, biuruose, parduotuvėse, ligoninėse, bankuose ir sargybos postuose.

Paprastas valdymas

Gaminys pasižymi maksimaliai supaprastintu dizainu, užtikrinančiu patogumą ir lengvą naudojimą. Avarinėje situacijoje jums tereikia paspausti mygtuką, kad išsiųstumėte pavojaus signalą, todėl jis puikiai tinka pagyvenusiems žmonėms ar vaikams kaip saugos įtaisas kritinėse situacijose.

Standartinis Zigbee protokolas

Mygtukas naudoja standartinį Zigbee protokolą, kuris užtikrina platų jo suderinamumą su įvairiais tinklo įrenginiais. Tai reiškia, kad galite lengvai integruoti jį į savo esamas išmaniųjų namų sistemas ir įrenginius.

Nuotolinis pranešimas apie avariją

Įrenginys leidžia nuotoliniu būdu pranešti apie avarines situacijas per mobiliąją programėlę. Tai leidžia akimirksniu gauti informaciją apie pavojaus signalą, kad ir kur būtumėte, padidindami saugumą ir galėsite greitai reaguoti.

Išmanus sujungimo funkcija

Heiman HS1EB turi išmaniojo susiejimo funkciją, kuri leidžia integruoti mygtuką su kitais namų automatikos įrenginiais. Galite nustatyti, kad paspaudus mygtuką siųstumėte pavojaus signalą savo šeimai ar kaimynams, padidindami vietinį saugumą.

Maža galia. suvartojimas

Įrenginys sukurtas taip, kad sunaudotų mažiausią energijos kiekį, todėl baterija tarnaus ilgai. Dėl to jums nereikės dažnai keisti baterijų – tai padidins įrenginio patogumą ir patikimumą. Be to, jame yra išsekusios baterijos indikatorius, leidžiantis žinoti, kada reikia pakeisti bateriją. Tai leidžia užtikrinti nuolatinį įrenginio veikimą nesijaudinant dėl ​​netikėto išsijungimo.

​​
GamintojasHeiman
Gamintojo kodasHS1EB
Darbinė įtampaDC 3V (1x CR2032 sagos elementas)
Budėjimo srovė≤3uA
Signalumo srovė≤30mA
Tinklo režimasZigbee 3.0
Belaidžio tinklo diapazonas≤100m (atviroje erdvėje)
Darbo temperatūra-10°C iki +50°C
Darbinė drėgmė≤95% RH
Matmenys 57.5mm x 34.5mm x 13mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas