Išmanus katės žaislas Homerunpet CT10
Prekės kodas: 026092356116

Išmanus katės žaislas Homerunpet CT10

Prekės kodas: 026092356116
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2560
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Homerun CT10 - išmanus žaislas katėms

Kiekviena katė yra tikra medžiotoja. Su išmaniuoju žaislu Homerun CT10 patenkinsite savo augintinio instinktyvius poreikius ir paskatinsite jį aktyviai veikti. Atsitiktinėse skylutėse atsiradusios plunksnos tikrai pritrauks jūsų augintinio dėmesį ir paskatins jį žaisti. Net 3 veikimo režimai leis įrenginį pritaikyti prie augintinio poreikių. Žaislas maitinamas 4 AA baterijomis, o jo veikimą palengvina spalvingas LED indikatorius.

1.jpg

Protingas dizainas – labai smagu

Prietaisas patogus ir kompaktiškas, o savo forma primena populiarią, skanią spurgą. Jame yra 6 tolygiai paskirstytos skylės, iš kurių dėl pažangaus algoritmo atsitiktinai išlenda spalvingos plunksnos. Kol jūsų katė nespėja jų sugauti, jie dingsta ir atsiranda kitoje vietoje, skatindami jį medžioti ir suteikdami jam pramogų ilgam.

2.jpg

Spalvotos plunksnos

Žaislas komplektuojamas su importuotomis, natūraliomis kalakuto plunksnomis. Jie yra minkšti ir itin malonūs liesti. Jiems taip pat būdingas gražus, spalvingas dažymas. Jų dėka Homerun CT10 ne tik puikiai atrodo, bet ir patraukia jūsų katės dėmesį. Plunksnos yra keičiamos ir saugios naudoti – jums nereikia jaudintis dėl savo augintinio.

3.jpg

3 veikimo režimai

CT10 siūlo 3 greičius – didelį, vidutinį ir mažą. High puikiai tinka aktyvioms katėms, kurios mėgsta ir nori medžioti. Medium idealiai tinka, pavyzdžiui, pirmą kartą naudojant. Patikrinkite, kaip sekasi kačiukui ir, jei manote, kad tai tinkama, po kurio laiko pakeiskite žaidimo režimą. Jei nustatysite mažą greitį, galėsite lengvai ir saugiai pakeisti plunksnas.

4.jpg

Spalvotas LED indikatorius

Specialus LED indikatorius ne tik suteikia žaislui šiuolaikišką išvaizdą, bet ir suteikia jums reikalingą informaciją. Be kita ko, jo spalva keičiasi priklausomai nuo darbo režimo. Pasirinkus didelį greitį, įrenginys švytės mėlynai, kai vidutinis – geltonai, o kai mažas – violetine spalva. Šis sprendimas ne tik praktiškas, bet ir malonus akiai! Indikatorius taip pat praneša, kada laikas keisti bateriją, mirksi raudonai.

5.jpg

Vienu mygtuko valdymas

Žaislo valdymas yra vaikų žaidimas. Norėdami įjungti arba išjungti, trumpai paspauskite ant jo esantį mygtuką. Paspauskite ilgai, kad pakeistumėte greitį. Štai ir viskas! Suaktyvinkite įrenginį, pasirinkite tinkamą režimą ir stebėkite, kaip jūsų kačiukas atras viduje paslėptą medžiotoją, puikiai leisdamas laiką. Pakeisti plunksnas taip pat labai lengva ir nesukels net menkiausios problemos.

6.jpg
Prekės ženklas Homerun
Modelis CT10
Vardas Smart Cat Toy
Medžiaga ABS + PC
Dydis 173x75 mm
Maitinimo šaltinis 4 AA baterijos
Paskirtis Katėms
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas