Išmanioji Yeelight Staria naktinė lempa Pro
Prekės kodas: 036113

Išmanioji Yeelight Staria naktinė lempa Pro

Prekės kodas: 036113
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5872
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Prekės ženklas Yeelight yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

Yeelight Staria Pro išmanusis naktinis šviestuvas.

Yeelight Staria Pro yra išmanusis naktinis šviestuvas, kuris ne tik suteikia įvairaus ryškumo ir spalvų temperatūros, bet ir leidžia įkrauti išmanųjį telefoną belaidžiu būdu. Suderindami su „Google Assistant“, „Apple HomeKit“, „SmartThings“ ir „Alexa“, galite valdyti jį balsu.

12Yeelight/YLCT03YL/1

Belaidis įkrovimas

Staria Pro lemputė leidžia belaidžiu būdu įkrauti išmaniuosius telefonus ar ausines, turinčias indukcinio įkrovimo galimybes. Įkrovimas su 10 W galia yra efektyvus, o papildomai dedama aliuminio plokštė išsklaido šilumą ir leidžia dar greičiau įkrauti.

12Yeelight/YLCT03YL/3

Tobula šviesa bet kokioje situacijoje

Kurdami Yeelight Staria Pro, inžinieriai rėmėsi šviesos komforto kreive, kad jos skleidžiama šviesa nevargintų akių ir būtų kuo patogesnė. „Staria Pro“ leidžia reguliuoti ryškumą ir spalvų temperatūrą, kad sukurtumėte norimą atmosferą. Jūs turite nuspręsti, ar šviesti šiltą ar šaltą šviesą ir kokiu intensyvumu.

12Yeelight/YLCT03YL/7

Sveiki, Siri, įjunkite šviesą

Dėl suderinamumo su Apple HomeKit programa galite valdyti naktinę šviesą "Staria Pro" balsu. Valdykite jį lengvai ir patogiai iš savo iPhone, iPad, Apple Watch ir Mac. Sukurkite savo išmaniuosius namus naudodami kitus išmaniuosius įrenginius naudodami Apple HomeKit programą.

12Yeelight/YLCT03YL/2

Dar daugiau galimybių

Galite ne tik valdyti savo šviesą su Yeelight programėle, bet ir prijungti ją prie Google Home, Samsung SmartThings ir Amazon Alexa išmaniųjų sistemų. Tai leis visiškai mėgautis nuotolinio valdymo pultu pasirinkta programėle arba balsu.

12Yeelight/YLCT03YL/9

Lengvas valdymas lietimu

Jei šalia neturite išmaniojo telefono ar kito mobiliojo įrenginio, galite jį valdyti ir rankiniu būdu. Dėl jutiklinio skydelio galite reguliuoti lempos ryškumą ir šviesos temperatūrą nuo 2700 iki 6500K.

12Yeelight/YLCT03YL/5

Elegantiškas dizainas

Yeelight Staria Pro buvo sukurta atsižvelgiant į paprastumą ir eleganciją tuo pačiu metu. Jis pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, malonus liesti ir itin patvarus. Dėl nesenstančio dizaino jis tinka visų tipų interjerui.

12Yeelight/YLCT03YL/8

Puiki šviesos sklaida

Staria Pro gamyboje panaudotos kompiuterinės medžiagos leidžia lempai puikiai išsklaidyti šviesą. Be to, 350 liumenų vertė reiškia, kad jis neblizga akyse, todėl puikiai tinka kaip naktinė lempa ilsintis.

12Yeelight/YLCT03YL/10

Tobulas visais atžvilgiais

Įrenginio pagrinde esančios neslidžios silikoninės juostelės užtikrina, kad lempa neslystų ant žemės ir laikytųsi vienoje vietoje, o 30° atspalvio reguliavimas leidžia reguliuoti šviesos kampą. Galite įdėti jį kur norite ir mėgautis išmaniuoju „Yeelight“ apšvietimu savo namuose.

12Yeelight/YLCT03YL/6

Įtraukta

  • Naudotojo vadovas
  • Maitinimo šaltinis
Modelis YLCT03YL
Spalva Balta
Ryškumas 40lm~400lm @4000K
Matmenys 229 x 164 mm
Spalvų temperatūra 2700 K–6500 K
Įkrovimo galia 10W
Lempos galia 22W
CRI 95Ra
Connectivity WiFi (802.11 b/g/n 2,4 GHz)
Software Android 4.4, iOS 8.0 ir naujesnės versijos
Įtampa 100-240V-50/60Hz 0,35A
Tarnavimo laikas 25000h
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas