Išmanioji LED lemputė Laxihub LAGU10S (2 pakuotės) WiFi Bluetooth Tuya
Prekės kodas: 039850325618

Išmanioji LED lemputė Laxihub LAGU10S (2 pakuotės) WiFi Bluetooth Tuya

Prekės kodas: 039850325618
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1738
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Smart Led Bulb Laxihub LAGU10S (2 pakuotės) WiFi Bluetooth Tuya

Ar norite sukurti ypatingą atmosferą savo namuose? Tai padaryti padės išmanioji LED lemputė Laxihub LAGU10S. Jis siūlo iki 16 milijonų spalvų ir 8 spalvų scenas, todėl galite pritaikyti apšvietimo efektus įvairioms situacijoms. Taip pat galite reguliuoti ryškumo lygį nuo 5 iki 100%, naudoti laikmačio funkciją ir sudaryti tvarkaraščius. Produktas taip pat turi specialios programos pranašumą patogiam darbui, taip pat suderinamumą su „Amazon Alexa“ ir „Google Home“ balso asistentais.

3.jpg

Padeda sukurti gražius prisiminimus

Laxihub LAGU10S išmanioji LED lemputė siūlo iki 16 milijonų spalvų, taip pat galite pasirinkti iš 8 iš anksto nustatytų spalvų scenų ir reguliuoti ryškumo lygį. Tokiu būdu galėsite nesunkiai išsirinkti tinkamą apšvietimą ir priderinti jį prie konkrečios progos. Romantiška vakarienė, vakarėlis su draugais ar kino vakaras – LAGU10S veiks bet kurioje situacijoje.

2.jpg

Patogus valdymas

Už patogų lemputės valdymą atsakinga speciali TUYA programėlė (suderinama su Android ir iOS). Taigi tereikia prisijungti prie 2,4 GHz Wi-Fi ir įgausite galimybę valdyti apšvietimą nepajudėdami nuo sofos. Tai dar ne viskas – LAGU10S veikia su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“, todėl apšvietimo parametrus galite keisti paprastomis balso komandomis. Lemputė taip pat veikia su Arenti ir Smart Life programėlėmis.

4.jpg

Jis sužavės bet kurį vakarėlį

Ar jums patinka šokti ir dažnai pasikviečiate draugus? Įsigykite išmaniąją LED lemputę ir sukurkite klubo atmosferą savo namuose. „Laxihub LAGU10S“ siūlo sinchronizavimo su muzika funkciją, todėl suteikia įdomių apšvietimo efektų, atitinkančių jūsų mėgstamas dainas. Tai puikus sprendimas, kuris garantuos sėkmingą vakarėlį ir nustebins jūsų artimuosius.

5.jpg

Suplanuokite darbą

Ar atsitiktinai užmigai su įjungtomis šviesomis? Su Laxihub LAGU10S galite to išvengti. Lemputė siūlo planavimo funkciją, todėl galite nurodyti valandas, kada ji turėtų įsijungti ir išjungti. Taigi galite užprogramuoti lemputę taip, kad šviesa išsijungtų vakare ir įsijungtų ryte, kai pabundi.

1.jpg
Gamintojas Laxihub
Modelis LAGU10S
Veteliai pakuotėje 2
Programa Tuya, Arenti, Smart Life
Belaidė technologija Wi-Fi
Dažnis 2,4 GHz
Įėjimo įtampa 220-240 V AC 50 Hz
Siūlas GU10
Maitinimas 4,5W
Ryškumas 350 lm
Šviesos spalva RGB + šilta / šalta balta
Spalvų temperatūra 2700–6500 K
Lemputės tarnavimo laikas 15 000 valandų
Darbo temperatūra nuo -10 iki 40 °C
Energijos klasė A+
Matmenys Ø 50 mm x 56 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas