Išmani savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė Catlink Pro-X standartinė versija
Prekės kodas: 4117759168823

Išmani savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė Catlink Pro-X standartinė versija

Prekės kodas: 4117759168823
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
42900
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Catlink Pro-X standartinės versijos išmanioji savaime išsivalanti kačių kraiko dėžė

Jums nebereikia gaišti laiko valydami savo katę. Catlink Pro-X Standard Version išmanioji kačių kraiko dėžutė išsivalys vos per kelias akimirkas. Jis siūlo iki 4 veikimo režimų ir yra visiškai saugus jūsų augintiniui. Jame yra didelis, net 13 litrų talpos purvo konteineris, o švara pasirūpins 3 sluoksnių dezodoravimo ir sterilizavimo sistema. Catlink programėlės pagalba galite patogiai valdyti kraiko dėžę nuotoliniu būdu, taip pat gauti naudingus pranešimus ar pasiekti ataskaitas apie katės sveikatą. Catlink įrenginys išsiskiria kruopščiai apgalvotu dizainu. Kraiko dėžutę nesunkiai gali naudoti ir mažesnės, ir didesnės katės – svorio diapazone nuo 1,5 kg iki 10 kg.

1.jpg

Net 4 veikimo režimai

Pritaikykite kraiko dėžės veikimą pagal savo lūkesčius. Įrenginys suteikia net 4 veikimo režimus, kuriuos patogiai galite pakeisti programėlėje arba per tam skirtą mygtuką. Rankinis režimas leis paleisti ir sustabdyti kraiko dėžę rankiniu būdu. Laikmatis leis jums nustatyti valandas, kuriomis norite, kad įrenginys veiktų. Ar norite, kad kraiko dėžė automatiškai pradėtų valyti praėjus tam tikram laikui, kai katė ją panaudojo? Pasirinkite automatinį režimą ir patys nuspręskite, po kurio laiko prasidės valymas (1/3/5/10/30 minučių). Ištuštinimo režimas leidžia ištuštinti kraiko konteinerį – tiesiog paspauskite atitinkamą mygtuką.

Patikimas valymas

Įrenginys leidžia efektyviai išvalyti per trumpą laiką, o tai, jei turite daugiau kačių, užtikrinsite, kad nė vienai iš jų nereikės per ilgai laukti savo eilės. Kraiko dėžėje naudojama pažangi filtravimo sistema efektyviai atskirti nešvarumus. Savo ruožtu 3 sluoksnių išmanioji dezodoravimo ir sterilizavimo sistema pasirūpins maloniu kvapu 24 valandas per parą. Atliekų konteineris yra net 13 litrų talpos, todėl jį nesunkiai ištuštinsite tik kartą net per dvi savaites.

10.jpg

Nesijaudinkite dėl savo augintinio saugumo

Catlink Pro-X standartinės versijos išmanioji kraiko dėžė yra visiškai saugi naminiams gyvūnėliams. Daugiapakopė apsaugos sistema reiškia, kad jums nereikės jaudintis, kad jūsų katei kas nors nutiks naudojant kraiko dėžę. Tikslūs jutikliai patikimai aptinka jūsų augintinio buvimą. Ką tai reiškia. Jei jūsų katė pateks į kraiko dėžę, kol ji yra valoma, jos veikimas akimirksniu nutrūks. Be to, kraiko dėžė sukurta taip, kad būtų sumažinta rizika, kad ji apvirs.

5.jpg

Gaukite daugiau funkcijų naudodami programą

Norite pasiekti dar daugiau funkcijų? Pasinaudokite specialia Catlink programa! Programėlė leis patogiai tvarkyti šiukšlių dėžę iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio. Be kita ko, jis leidžia įjungti ir išjungti įrenginį, keisti režimus ir stebėti pranešimus apie augintinio sveikatą. Be to, programėlėje įrenginį galima bendrinti su keliais naudotojais, todėl likę namų ūkio nariai taip pat gali tvarkyti šiukšlių dėžę nuotoliniu būdu!

9.jpg
Gamintojas Catlink
Modelis CL-07
Vardinė įtampa 12V / 2A
Paskirtis Katės, sveriančios 1,5–10 kg
Bako talpa 13 l
Veikimo režimai Rankinis, Automatinis, Laikmatis, Tuščias
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas