Iš Heater Smartmi
Prekės kodas: 024205568665

Iš Heater Smartmi

Prekės kodas: 024205568665
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7000
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Smartmi ventiliatoriaus šildytuvas

Išmanus konvekcinis šildytuvas greitai ir efektyviai sušildys bet kokią erdvę. Inovatyvūs prietaiso sprendimai ir dizainas leidžia maksimaliai išnaudoti jo galimybes, kad visada būtų galima mėgautis tinkama temperatūra.

9.jpg

Šiluma kiekvienoje vietoje

Plati, 90 laipsnių oro išleidimo sistema leidžia greitai ir tiksliai sušildyti kiekvieną kambarį. Šilto oro išmetimas 1,5 m aukštyje užtikrina stabilų srautą, todėl šiluma pasiekia visus kampus.

6.jpg

Greitas veiksmas

PTC keraminė šildymo sistema su milžiniška 2000 W galia pradeda kelti temperatūrą jau po 3 sekundžių nuo paleidimo ir jau po 10 sekundžių pasiekia stabilų veikimo lygį. Kartu su efektyviu oro išleidimo režimu šildytuvas per labai trumpą laiką sušildo erdvę iki norimos temperatūros.

1.jpg

Tylus variklio veikimas

Nepaisant oro išleidimo principo, įrenginys veikia labai tyliai. Variklis sukurtas taip, kad skleistų tik minimalų garsą, nes naudojamos specialios formos ventiliatoriaus mentės. Nepaisant tylaus 36 dB veikimo, šildytuvas išlieka itin efektyvus.

5.jpg

Žalias dizainas

Įrenginys buvo sukonstruotas naudojant aplinkai nekenksmingas medžiagas, atitinkančias ES RoHS direktyvą, kuri neleidžia naudoti sveikatai ar aplinkai kenksmingų medžiagų. Tuo pačiu metu naudojama ABS polikarbonato medžiaga yra itin patvari ir atspari aukštai temperatūrai.

7.jpg

Belaidis veikimas

Šildyklą galima valdyti net iš lovos nuotolinio valdymo pulteliu. Minimalistinis, mažas valdiklis sukurtas taip, kad jį būtų lengva valdyti. Nereikia jo nukreipti tiesiai į šildytuvą, 2,4 GHz nuotolinio valdymo pultelis gali valdyti bet kokią padėtį.

ZNNFJ07ZM1-1.jpg

Supaprastinti veikimo režimai

Paprastas ir intuityvus būdas pasirinkti vieną iš dviejų pagrindinių režimų: šilto ir vidutinio oro. Be to, įrenginys turi keturis iš anksto nustatytus darbo režimus, besikeičiančius veikimo laiku ir oro temperatūros nustatymu, sukurtus taip, kad atitiktų kiekvieno vartotojo poreikius.

2.jpg

Apsaugos sistemos

Šildytuvas turi specialias apsaugas, užtikrinančias maksimalų komfortą. Įrenginiui perkaitus arba apvirtus, saugos sistema automatiškai išjungs maitinimą ir šildytuvas išsijungs. Be to, prijungę konvektorių prie „Xiaomi Home“ programos, galite įjungti vaikų apsaugą.

3-1.jpg

Kompaktiškas dydis

Mažas, kompaktiškas įrenginio dydis leidžia jį naudoti bet kurioje patalpoje. Vos 0,05 m2 erdvės tampa patogus naudoti ir laikyti.

8.jpg
Gamintojas Smartmi
Modelis Pažangus konvekcinis šildytuvas
Gamintojo kodas ZNNFJ07ZM
Vardinė galia 2000W
Vardinė įtampa 230V
Vardinis dažnis 50Hz
Spalva Balta
Wi-Fi dažnis 2,4 GHz
Dydis 230 x 220 x 608 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas