IP kamera Sonoff S-CAM Wi-Fi
Prekės kodas: 040675

IP kamera Sonoff S-CAM Wi-Fi

Prekės kodas: 040675
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3306
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Sonoff S-CAM IP kamera

Norite stebėti savo namus, kad ir kur būtumėte? Sonoff S-CAM IP kamera ateina į pagalbą! Įrenginys palaiko dviejų krypčių garsą ir veikia su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“ balso asistentais. Jis siūlo aiškų 1080p HD vaizdo įrašą. Tai taip pat leidžia prisijungti prie kitos „Sonoff“ įrangos. Įrašo iki 5 minučių trukmės vaizdo įrašus, kai aptinkamas judesys. Tai leidžia saugoti filmuotą medžiagą iki 256 GB talpos „micro SD“ kortelėje arba „eWeLink“ debesyje. Taip pat rasite Sonoff USB maitinimo adapterį.

4.jpg

Puiki vaizdo kokybė

Sonoff kamera siūlo aukštos kokybės 1080p HD vaizdo įrašą. Jis puikiai veiks ir sutemus – turi infraraudonųjų spindulių šviesos diodus, kurie skleidžia infraraudonųjų spindulių šviesą, užtikrinantį aiškų vaizdą 10 m atstumu net naktį. Dėl RTSP protokolo galite sklandžiai stebėti, kas vyksta jūsų namuose kompiuterio ekrane.

1.jpg

Judesio aptikimas

Padidinkite savo namų saugumą. Naudodamiesi programėle galite nurodyti laiką, kada skambės žadintuvas, kai aptinkamas judesys. Taip pat galite prijungti fotoaparatą prie kitų Sonoff įrenginių ir garantuoti dar geresnę apsaugą – juos prijungus, įrašymas prasidės tam tikru laiku, pavyzdžiui, įjungus šviesą! Be to, fotoaparatas, aptikęs judesį, įrašys iki 5 minučių trukmės vaizdo įrašą – daugiau nepraleisite jokio įvykio, kol būsite toli nuo savo buto.

2.jpg

Valdykite fotoaparatą balsu

Įrenginys veikia su „Amazon Alexa“ ir „Google Assistant“, todėl galite patogiai valdyti jį balsu. Vos keliais žodžiais galite patikrinti, kas vyksta jūsų vaiko kambaryje ar garaže! Be to, kameroje yra įmontuotas garsiakalbis ir mikrofonas, kuris leis laisvai kalbėtis su artimaisiais, net kai nesate namuose!

10.jpg

Kelios filmuotos medžiagos saugojimo parinktys

S-CAM yra lizdas micro SD atminties kortelei, kurios maksimali talpa yra 256 GB. Taip pat galite saugiai išsaugoti vaizdo įrašus debesyje naudodami programą „eWeLink“ – galima 30 dienų nemokama saugyklos versija.

11.jpg

4 montavimo būdai

Sumontuokite S-CAM kur tik norite – jos įdiegimas neturėtų sukelti problemų! Lengvai pritvirtinsite net 4 būdais – varžtais, magnetiniu laikikliu, lipduku ar trikoju. Pritvirtinkite jį prie sienos ar priekinių durų be jokių problemų – sprendimas priklauso nuo jūsų.

6.jpg

Įtraukta

  • camera
  • adapteris (2A įkroviklis)
  • USB įkrovimo laidas
  • kameros tvirtinimo lipdukas
  • naudotojo vadovas
Modelis CAM Slim
Spalva Balta
Įvestis 5V / 1A
Maksimali skiriamoji geba 1080p
Infraraudonųjų spindulių šviesos diodų skaičius 2
Vaizdo įrašo glaudinimo versija H.264
Objektyvo diafragma F2.3
Wi-Fi ryšys IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Darbinė temperatūra -10°C iki 40°C
Matmenys 91 x 53 x 44,5 mm
Svoris 195 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas