INVZI MagHub 8-in-1 USB-C prijungimo stotis / šakotuvas, skirtas iMac su SSD lizdu (pilka)
Prekės kodas: 050525

INVZI MagHub 8-in-1 USB-C prijungimo stotis / šakotuvas, skirtas iMac su SSD lizdu (pilka)

Prekės kodas: 050525
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
11300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

INVZI MagHub 8in1 USB-C prijungimo stotelė / koncentratorius, skirtas iMac su SSD kišene (pilka).

Ar jūsų iMac trūksta įvesties? Su pagalba ateina INVZI 8in1 Hub! Šiame įrenginyje yra net 8 įvesties prievadai, kurie puikiai tinka bet kokiai situacijai. Be to, jame taip pat yra papildomas SSD korpusas, kuriame telpa iki 4T saugyklos! Dėl savo modernaus ir gerai apgalvoto dizaino jis puikiai derės prie jūsų įrangos ir interjero.

7.jpg

Daug galimybių

INVZI USB-C šakotuvas yra universali doko stotis, kuri siūlo iki 8 skirtingų būdų prijungti įrenginius. Naudodami USB-C 3.2 Gen2, USB-C Host, du USB-A 3.2 Hen2 prievadus ir USB-A 3.1 Gen 1 galite lengvai prie jo prijungti kelis įrenginius vienu metu. Be to, šakotuvas turi ištraukiamą SSD lizdą ir SD/Micro SD kortelės lizdą greitam duomenų perdavimui. Be to, naudodami Gigabit Ethernet, galite lengvai prijungti nešiojamąjį kompiuterį prie tinklo. Tai idealiai tinka tiems, kuriems reikia kelių skirtingų įrenginių prijungimo prie „iMac“ parinkčių.

5.jpg

Išstumiamas SSD korpusas

Viena iš išskirtinių INVZI Hub savybių yra išstumiamas SSD korpusas. Jis palaiko NVMe ir SATA M.2 diskus, todėl galite lengvai išplėsti nešiojamojo kompiuterio saugyklą. Be to, jis leidžia pridėti papildomos saugyklos prie „iMac“ iki 4 TB, kad galėtumėte lengvai padidinti stalinio kompiuterio talpą. Tai puikus sprendimas žmonėms, kuriems reikia daug vietos failams ir dokumentams ir kurie tuo pat metu vertina įrenginių prijungimo patogumą ir lengvumą.

6.jpg

Modernus ir apgalvotas dizainas

Modernus ir apgalvotas dizainas yra vienas iš pagrindinių INVZI USB-C šakotuvo privalumų. Aukščiausios kokybės aliuminio lydinys garantuoja ne tik ilgaamžiškumą, bet ir aptakią bei šiuolaikišką išvaizdą, puikiai derančią prie iMac. „INVZI USB-C Hub“ taip pat yra „plug-and-play“ įrenginys, todėl jį bus lengva nustatyti ir naudoti. Šis šakotuvas yra funkcionalus ir estetiškas jūsų kompiuterio priedas.

4.jpg

Medžiagaaliuminis SD / Micro SD, Gigabit Ethernet
Palaikomi diskaiNVMe, SATA M.2
Palaikoma išorinė saugykla_1_101U
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas