Interneto kamera Nexigo N960E (juoda)
Prekės kodas: 059585

Interneto kamera Nexigo N960E (juoda)

Prekės kodas: 059585
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
12700
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Nexigo N960E internetinė kamera

Nexigo N960E internetinė kamera yra puikus pasirinkimas profesionalams ir entuziastams, kurie vertina vaizdo kokybę, privatumo apsaugą ir universalumą. Su 1080P vaizdo kokybe 60 kadrų per sekundę greičiu, reguliuojamu apšvietimu, pažangiu automatiniu fokusavimu, integruotu mikrofonu su ENC ir praktiškomis tvirtinimo galimybėmis, ši kamera puikiai tinka srautiniam perdavimui, vaizdo konferencijoms ir turinio kūrimui.

Privatumo apsauga

Viena iš pagrindinių Nexigo N960E fotoaparato savybių yra objektyvo dangtelis, kuris suteikia vartotojams visišką privatumo kontrolę. Didėjančio susirūpinimo dėl skaitmeninio saugumo eroje galimybė fiziškai uždengti fotoaparato objektyvą yra neįkainojamas pranašumas, užtikrinantis ramybę, kai įrenginys nenaudojamas.

Vaizdo kokybė

Vienas iš svarbiausių bet kurios internetinės kameros aspektų yra vaizdo kokybė. „Nexigo N960E“ siūlo aiškią ir sklandžią 1080P skiriamąją gebą esant 60 kadrų per sekundę greičiui, užtikrinančią puikų matomumą ir detalumą, nesvarbu, ar transliuojate tiesioginį srautą, ar dalyvaujate vaizdo konferencijose.

Reguliuojamas apšvietimas

N960E išsiskiria įmontuotu apšvietimu, kurio temperatūrą (vėsią, šiltą, neutralią) ir ryškumą galima reguliuoti naudojant jutiklinį skydelį. Tai leidžia vartotojams pritaikyti apšvietimą, kad jis atitiktų jų aplinką ir asmeninius pageidavimus, o tai labai svarbu norint pasiekti optimalią vaizdo kokybę.

Greitas ir tikslus automatinis fokusavimas

Kamera Nexigo N960E turi greitą ir tikslią automatinio fokusavimo sistemą, kuri išlaiko vaizdo ryškumą net judant. Ši funkcija ypač naudinga dinaminiams srautams ar pristatymams, kai vartotojas nejuda.

Įtaisytas mikrofonas su ENC

Įtaisytas mikrofonas su ENC (Environmental Noise Cancellation) technologija žymiai pagerina garso kokybę sumažindamas išorinius trukdžius. Tai leidžia geriau suprasti ir suprasti kalbėtoją, o tai būtina tiek profesionaliam, tiek asmeniniam bendravimui.

Lengvas ir patogus montavimas

Nexigo N960E internetinė kamera išsiskiria įvairiapusėmis tvirtinimo galimybėmis ir siūlo vartotojams du praktiškus sprendimus. Jis tiekiamas su patogiu segtuku, leidžiančiu lengvai ir stabiliai pritvirtinti prie viršutinio monitoriaus krašto. Ši parinktis puikiai tinka tiems, kuriems reikia greito ir patikimo būdo nustatyti fotoaparatą darbo vietoje arba namų biure. Fotoaparate taip pat yra trikojo sriegis, todėl jį galima lanksčiai pastatyti ant bet kokio trikojo. Ši funkcija ypač naudinga profesionalams ir turinio kūrėjams, kuriems reikia daugiau kadravimo ir fotoaparato padėties nustatymo parinkčių. Abu tvirtinimo variantai ne tik užtikrina komfortą, bet ir užtikrina, kad kamera būtų saugiai ir saugiai pritvirtinta pasirinktoje vietoje.

_______ 018_SpalvaJuodaVaizdo kokybė1080P 60FPS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas