Interneto kamera Nexigo C60/ N60 (juoda)
Prekės kodas: 059583

Interneto kamera Nexigo C60/ N60 (juoda)

Prekės kodas: 059583
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5193
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Nexigo C60 / N60 Webcam

Nexigo C60/N60 žiniatinklio kamera yra proveržis internetinio bendravimo sprendimas, siūlantis krištolo skaidrumo 1080P skiriamąją gebą ir 30 FPS. Su dvigubo skaitmeninio priartinimo funkcija, privatumo užraktu, pažangiu mikrofono triukšmo mažinimu, „plug and play“ paprastumu ir plačiu 110° matymo lauku ši internetinė kamera užtikrina neprilygstamą kokybę ir patogumą naudoti namuose, biure ar transliacijos metu.

Išskirtinė vaizdo kokybė

Nexigo C60/N60 fotoaparatas išsiskiria 1080P vaizdo kokybe, užtikrinančia išskirtinai ryškius ir detalius vaizdus. Ši didelė skiriamoji geba yra labai svarbi profesionalioms vaizdo konferencijoms, mokymui internetu ir tiesioginėms transliacijoms, todėl žiūrovams suteikiama puiki vaizdo patirtis.

Privatumas ir saugumas

Inovatyvus fotoaparato dangtelis yra unikali Nexigo C60/N60 savybė, apsauganti vartotojo privatumą. Galimybė fiziškai uždengti objektyvą, kai fotoaparatas nenaudojamas, užtikrina papildomą saugumo lygį ir ramybę nuo neteisėtos prieigos.

Išplėstinis triukšmo mažinimas

Mikrofonas su integruota triukšmo mažinimo technologija (ENC) žymiai pagerina garso kokybę pašalindamas foninius trikdžius. Tai labai svarbu sklandžiam pokalbiui internete ir susitikimams, kur aiškus garsas yra toks pat svarbus kaip vaizdo įrašas.

Plug and Play – patogus vartotojui

Nexigo C60/N60 turi „plug and play“ funkciją, o tai reiškia, kad fotoaparatas yra paruoštas naudoti iš karto po prijungimo. Dėl to, kad nereikia įdiegti papildomos programinės įrangos ar konfigūruoti, jis yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina greitį ir patogumą.

Platus matymo laukas

Kamera turi labai platų 110° matymo lauką, leidžiantį užfiksuoti didesnį plotą. Tai idealus sprendimas grupiniams internetiniams susitikimams, pristatymams ar transliacijoms, kur svarbu parodyti ne tik vartotojo veidą.

Suderinamumas su programomis

Nexigo C60/N60 yra suderinamas su daugybe programų, tokių kaip "YouTube", "Skype", "Hangouts", "OBS" ir daugeliu kitų, todėl jis yra universalus įrankis įvairiems bendravimo poreikiams.

 

Prekės ženklas Nexigo
Modelis C60/N60
Rezoliucija Iki 1920 x 1080@30FPS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas