Interaktyvus šunų kamuolys Cheerble Wicked Ball SE (raudonas)
Prekės kodas: 058932

Interaktyvus šunų kamuolys Cheerble Wicked Ball SE (raudonas)

Prekės kodas: 058932
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3494
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Interaktyvus šunų kamuolys – Cheerble Wicked Ball SE (raudonas)

Suteikite savo mylimam šuniui puikių pramogų su Cheerble Wicked Ball SE – interaktyviu kamuoliuku, kuris siūlo 3 veikimo režimus ir 4 spalvų LED apšvietimą, todėl kiekviena žaidimo minutė bus kupina netikėtumų. Prietaisas pagamintas iš natūralios gumos, todėl yra ne tik patvarus, bet ir saugus jūsų pūkuotam draugui. Be to, turintis IP65 atsparumo vandeniui įvertinimą, jūsų šuo gali puikiai praleisti laiką net ir lietingomis dienomis. Žaislas skirtas mažiems šunims, o jo energiją galite įkrauti naudodami pridedamą nuolatinės srovės laidą.

Cheerble/Cheerble-Wicked-Ball-SE-Red-C1221-SE//3

Siurprizų kupinas žaidimo laikas

Cheerble supranta įvairius mūsų pūkuotų kompanionų temperamentus, todėl Wicked Ball SE siūlo 3 veikimo režimus. Pasyvusis režimas puikiai tinka šuniukams, suteikiant ramų žaidimo laiką ir reaguojant į kontaktą švelniai atsimušant nuo paviršių, kad būtų galima palaipsniui stiprinti pasitikėjimą savo augintiniu. Įprastu režimu kamuoliukas rieda ir šokinėja, tarnauja kaip puikus kasdienės pramogos ir psichinės stimuliacijos šaltinis standartinio energijos lygio šunims. Tuo tarpu švelnus režimas skirtas vyresnio amžiaus šunims arba tiems, kurie mėgsta švelnesnę sąveikos formą – pasirinkus šį režimą, žaislas lėtai suksis ir švelniai purtysis reaguodamas į prisilietimą.

Cheerble/Cheerble-Wicked-Ball-SE-Red-C1221-SE//6

Natūralių instinktų stimuliavimas

Cheerble Wicked Ball SE išmanieji judesio sprendimai imituoja natūralaus grobio judesius, įtraukdami šunis į sveiką ir praturtinantį žaidimą. Unikali Smart Movement technologija naudoja atsitiktinius judesių modelius, kad maksimaliai padidintų jūsų šuns įsitraukimą ir patenkintų jo įgimtus medžioklės instinktus. Be to, žaislas turi 4 spalvų LED apšvietimą – žalsvai mėlyną, geltoną, raudoną ir įvairiaspalvį, todėl žaidimo laikas yra vizualiai patrauklus.

Cheerble/Cheerble-Wicked-Ball-SE-Red-C1221-SE//5

Tvarus ir saugus naminiams gyvūnėliams

Cheerble Wicked Ball SE pagamintas iš TPU, PC ir natūralaus kaučiuko medžiagų, kurios yra atsparios įkandimams ir gali atlaikyti net entuziastingiausią žaidimą. Dėl IP65 atsparumo vandeniui žaislą galima naudoti tiek patalpoje, tiek lauke, o tai reiškia mažiau apribojimų – jūsų mylimas šuo gali puikiai praleisti laiką ir lauke! Be to, rutulio skersmuo yra tik 56 mm ir sveria ne daugiau kaip 104 g, todėl jį lengva pasiimti bet kur su savimi.

Cheerble/Cheerble-Wicked-Ball-SE-Red-C1221-SE//2

Nepaprastas įkrovimas ir priežiūra

Su Cheerble linksmybės niekada nesibaigia! Interaktyviame Wicked Ball SE yra 135 mAh ličio polimero baterija, kuri užtikrina ilgalaikį žaidimo laiką. Pakuotėje yra nuolatinės srovės įkrovimo laidas, leidžiantis paruošti žaislą tolesniam bendravimui su augintiniu. Be to, jį nuvalyti paprasta – nesunkiai nuplausite po tekančiu vandeniu.

Cheerble/Cheerble-Wicked-Ball-SE-Red-C1221-SE//7

Į paketą įtraukta:

  • Interactive Cheerble Wicked Ball SE
  • DC įkrovimo laidas
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Cheerble
Modelis C1221
Skirta Maži šunys
Veikimo režimai Švelnus, normalus, pasyvus
LED apšvietimas Taip, 4 spalvos: žydra, geltona, raudona, įvairiaspalvė
Akumuliatoriaus talpa 135 mAh
Darbinė temperatūra Nuo 0 iki 40°C
Medžiagos Natūrali guma, TPU, PC
Matmenys ∅ 56 mm
Svoris 104 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas