Interaktyvus katės žaislas linksma pikta sraigė (mėlyna)
Prekės kodas: 058929

Interaktyvus katės žaislas linksma pikta sraigė (mėlyna)

Prekės kodas: 058929
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2456
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Interaktyvus žaislas katėms: linksmoji piktoji sraigė (mėlyna)

Cheerble Wicked Snail – interaktyvus žaislas katėms, stebinantis nenuspėjamais judesiais. 2 greičio režimai ir spalvingos mirksinčios LED lemputės skatina jūsų augintinio medžioklės instinktą, skatina fizinį aktyvumą, skatina intelektualinį vystymąsi ir teikia džiaugsmo. Dėl automatinės kliūčių išvengimo sistemos žaislas išlieka nepažeistas, o 200 mAh talpos baterija užtikrina iki 2 valandų nepertraukiamą pramogą. Produktas pagamintas iš naminiams gyvūnėliams saugių medžiagų, o jo valymas yra be rūpesčių.

Cheerble/Wicked-Snail-blue-CWJ02/5

2 Darbo režimai

Cheerble Wicked Snail žaislas turi 2 veikimo režimus, leidžiančius pritaikyti katės elgesį pagal savo katės nuotaiką ir temperamentą. Pasirinkę įprastą ir švelnų režimą, kurie skiriasi greičio lygiais, supažindinsite savo pūkuotą draugą su pasauliu, kupinu šviesos ir judesio, sužadindami jo smalsumą ir skatindami aktyviai žaisti. Integruotas algoritmas užtikrina, kad žaislas automatiškai grįš į savo kelią po to, kai jį apvertė, ir tai yra nuolatinis iššūkis jūsų augintinio medžioklės instinktams.

Cheerble/Wicked-Snail-blue-CWJ02/7

Balansas tarp poilsio ir žaidimo

Cheerble rūpinasi ir jūsų augintinio vystymusi, ir poilsiu. Žaislas Wicked Snail siūlo 10 minučių įtraukiančio žaidimo kas 40 minučių, puikiai prisitaikydamas prie natūralaus jūsų katės gyvenimo ritmo. Jūsų pūkuotas draugas taip pat gali pats suaktyvinti žaislą, kai tik panorės – užtenka paprasto prisilietimo.

Cheerble/Wicked-Snail-blue-CWJ02/6

Draugiškas katėms

Kuriant žaislą „Cheerble Wicked Snail“, naminių gyvūnėlių saugumas ir patogumas buvo svarbiausias prioritetas. Kiautas pagamintas iš minkštos ir švelnios PVC medžiagos, kuri yra pakankamai patvari, kad atlaikytų bendravimą net su žaismingiausiomis katėmis. Žaislas sklandžiai juda įvairiais paviršiais, įskaitant marmurą, medieną ir kilimus. Jis sumaniai vengia kliūčių ir randa alternatyvius kelius, o jo greitas tempas ir įvairūs judesiai kiekvieną gaudymą paverčia jaudinančiu ir nenuspėjamu.

Cheerble/Wicked-Snail-blue-CWJ02/3

Ilgalaikis džiaugsmas

The Wicked Snail siūlo iki 2 valandų nepertraukiamo žaidimo dėl savo efektyvios 200 mAh baterijos. Žemą akumuliatoriaus įkrovos lygį rodo raudona mirksinti lemputė, o pridedamas nuolatinės srovės laidas leidžia įkrauti įrenginį vos per 40 minučių. Tai reiškia, kad jūsų augintiniui nereikės ilgai laukti, kol žaislas bus paruoštas smagiau.

Cheerble/Wicked-Snail-blue-CWJ02/4

Be rūpesčių priežiūra

Gerai apgalvotas dizainas su nuimamu apvalkalu palengvina žaislo valymą ir apsaugo jį nuo kailio ir nešvarumų. Dėl to „Cheerble Wicked Snail“ yra idealus pasirinkimas bet kuriam katės savininkui, kuris vertina švarą.

Cheerble/Wicked-Snail-blue-CWJ02/1

Į paketą įtraukta:

  • Interaktyvus žaislas katėms: linksmoji piktoji sraigė
  • DC įkrovimo laidas
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Cheerble
Modelis CWJ02
Skirta Katės
Akumuliatoriaus talpa 200 mAh
Medžiaga PVC, TPU, ABS
Svoris 77 g
Matmenys 68 × 50 × 59 mm
Darbinė temperatūra Nuo 5°C iki 40°C
Spalva Mėlyna
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas