Interaktyvus katės žaislas linksma pikta pelė (Matcha Green)
Prekės kodas: 054963

Interaktyvus katės žaislas linksma pikta pelė (Matcha Green)

Prekės kodas: 054963
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1845
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Cheerble Wicked Mouse Plus interaktyvus katės žaislas (žalia ir balta)

Cheerble Wicked Mouse Plus – tai interaktyvus mažos pelytės formos katės žaislas, kuris pabėga nuo jūsų pūkuotos katės ir skatina jos medžioklės instinktą. Jame yra 2 režimai – švelnus ir normalus, kurie leis jums pritaikyti linksmybes pagal jūsų katės charakterį. Jis sumaniai išvengia kliūčių, o įstrigęs po baldais skleidžia tylų pyptelėjimą, kuris padės rasti žaislą. Jis pagamintas iš patvarių ir patvarių medžiagų, o įmontuota įkraunama baterija užtikrina ilgą veikimo laiką.

Cheerble/Wicked-Mouse-green-and-white-CWJ01/1

2 galima rinktis iš greičių

Cheerble žaislas leidžia pasirinkti iš 2 režimų – švelnaus ir normalaus, leidžiantį pritaikyti žaidimą pagal katės charakterį. Normalus režimas stimuliuoja medžioklės instinktą energinguose kailiniuose. Kita vertus, „Gentle“ puikiai tinka drovioms ar jaunesnėms katėms, užtikrinant, kad joms būtų malonu žaisti be per didelio streso.

Cheerble/Wicked-Mouse-green-and-white-CWJ01/6

Rūpintis savo kate

Cheerble pasirūpins sveika jūsų augintinio žaidimo ir poilsio pusiausvyra! Po intensyvaus 10 minučių žaidimo jis 40 minučių persijungia į miego režimą, suteikdamas jūsų katei laiko užtarnautam poilsiui. Jūsų augintinis vis dar nori žaisti toliau? Jokiu problemu! Tiesiog švelniai palieskite žaislą, kad jį bet kada suaktyvintumėte!

Cheerble/Wicked-Mouse-green-and-white-CWJ01/8

Protingas sprendimas

Interaktyvus žaislas sukurtas taip, kad automatiškai išvengtų kliūčių ir sklandžiai judėtų įvairiais paviršiais, įskaitant plyteles, plokštes ir trumpo pluošto kilimus. Be to, jei įrenginys ilgiau nei 10 minučių įstringa po baldais ar sofa arba jo įkrovimo lygis yra artimas išsikrovimui, Wicked Mouse Plus skleidžia specialų pyptelėjimą. Šis sprendimas palengvina žaislo buvimo vietą arba primena jį įkrauti, suteikdamas nepertraukiamą pramogą jūsų pūkuotam draugui.

Cheerble/Wicked-Mouse-green-and-white-CWJ01/7

Dar daugiau laiko žaisti

Dabar linksmybės su kate gali trukti dar ilgiau! „Cheerble Wicked Mouse Plus“ vienu įkrovimu leidžia žaisti iki 60 minučių – visa tai dėka patobulintos 200 mAh baterijos. Energijos atnaujinimas neužtruks ilgai – tiesiog prijunkite žaislą prie įkroviklio USB-C laidu ir vos per 30 minučių jis bus paruoštas naudoti.

Cheerble/Wicked-Mouse-green-and-white-CWJ01/3

Apgalvotas dizainas

Cheerble Wicked Mouse Plus buvo sukurta naudojant netoksiškas medžiagas, kurios yra saugios jūsų augintiniui ir aplinkai. Kompaktiška žaislo konstrukcija leidžia lengvai laikyti jį bet kur, o dėl nuimamų ratų lengva prižiūrėti. Tai leidžia lengvai išlaikyti nepriekaištingą švarą, o tai tikrai įvertins bet kuris katės savininkas.

Cheerble/Wicked-Mouse-green-and-white-CWJ01/5
Gamintojas Cheerble
Modelis CWJ01
Spalva Žalia ir balta
Akumuliatoriaus talpa 200 mAh
Veikimo laikas 60 minučių
Įkrovimo laikas 30 minučių
Įkrovimo sąsaja USB-C
Svoris 44 g
Matmenys 65 × 54 × 39 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas