INSE S6P Pro belaidis vertikaliai veikiantis dulkių siurblys
Prekės kodas: 061897

INSE S6P Pro belaidis vertikaliai veikiantis dulkių siurblys

Prekės kodas: 061897
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
22100
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

INSE S6P Pro belaidis vertikaliai veikiantis dulkių siurblys

Vertikalus dulkių siurblys INSE S6P Pro yra unikalus modernumo ir funkcionalumo derinys, idealiai tinkantis palaikyti švarą bet kuriuose namuose. Belaidis dizainas, galinga 26 000 Pa siurbimo galia ir ilgas iki 90 minučių veikimo laikas užtikrina išskirtinį našumą ir komfortą. Šiame modelyje taip pat yra penkių pakopų filtravimo sistema, kuri efektyviai atskiria ir sulaiko dulkių daleles, taip užtikrindama sveikesnę namų aplinką. Papildomas LED apšvietimas ant grindų šepečio leidžia lengvai kruopščiai išvalyti net sunkiai pasiekiamas vietas, o universalus priedų rinkinys leidžia INSE S6P Pro pasiruošti bet kokiam iššūkiui.

4.jpg

LED foninis apšvietimas

INSE S6P Pro dulkių siurblys siūlo naujovišką grindų šepetį su LED apšvietimu, kuris yra didelis privalumas valant. Be to, šio dulkių siurblio siurbimo galia siekia 26 000 pa. Tai leidžia vartotojui lengvai pamatyti ir pašalinti nešvarumus iš tamsių kampų ir po baldais, kur nepasiekia dienos šviesa. Tai ypač naudinga šalinant dulkių daleles ir plaukus, kurie dažnai nepatenka į mūsų dėmesį, todėl užtikrinamas aukštesnis švaros ir komforto lygis.

3.jpg

Penkių pakopų filtravimo sistema

INSE S6P Pro penkių pakopų filtravimo sistema užtikrina išskirtinai kruopštų dulkių ir alergenų oro valymą. Kiekvienas filtravimo sluoksnis skirtas pašalinti įvairių tipų teršalus, todėl dulkių siurblio išleidžiamas oras yra švarus. Ši sistema ypač svarbi alergiškiems žmonėms, nes sumažina dirginimo ir alerginių reakcijų riziką.

1.jpg

2-in-1 dizainas

INSE S6P Pro išsiskiria galimybe greitai paversti stačiuką į rankinį dulkių siurblį. Ši savybė padaro įrangą itin universalia ir leidžia kruopščiai išvalyti ne tik grindis, bet ir baldus, laiptus ir net automobilio saloną. Dėl šio lankstumo jis yra idealus įrankis greitam ir efektyviam valymui bet kokiomis sąlygomis.

6.jpg

Naudojimo patogumas

Belaidis vertikaliai veikiantis dulkių siurblys INSE S6P Pro užtikrina išskirtinį komfortą, nes jo veikimo laikas siekia iki 90 minučių ir talpi 2500 mAh baterija. Greitas maždaug 5,5 valandos įkrovimas užtikrina, kad įrenginys visada bus paruoštas darbui. Tik 65 dB garsumo lygis leidžia valyti tyliai, netrukdant namų ūkio nariams. Dėl lengvo dizaino, sveriančio vos 4 kg, jį lengva manevruoti ir neštis, todėl INSE S6P Pro yra idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina patogumą ir efektyvumą.

5.jpg

Rinkinio turinys

  • dulkių siurblys
  • sieninis laikiklis
  • maitinimas 12_
  • 2 viename valymo šepetys
  • naudotojo vadovas
  • greito pradžios vadovas

ModelisINSE S6P PRO
Siurbimo galia26 000 Pa
Siurbimo lygiai2
Eksploatacijos laikasiki 90 minučių
Akumuliatoriaus talpa2500 mAh
Įkrovimo laikasapytiksliai. 5,5 H
Volume lygis65 db
weight4 kgfilter Type5-STAGE
ACCESSORIUSWALL Mount, Maitinimo adapteris, įkraunamas baterija*2, 2-in-1 šepetėlis, mini motorizuota valymo galvutė, plyšio šepetėlis, 2-in-1 valymo šepetėlis, instrukcijų vadovas, greitas pradžia vadovas
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas