Inkštirų šalinimo priemonė su kamera InFace CF-05E (balta)
Prekės kodas: 4006683684526

Inkštirų šalinimo priemonė su kamera InFace CF-05E (balta)

Prekės kodas: 4006683684526
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4185
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

InFace ūsų ir inkštirų siurblys su kamera CF-05E (balta).

Pašalinkite netobulumus ir sugrąžinkite veido odai sveiką išvaizdą. InFace dulkių siurblys efektyviai pašalina inkštirus ir baltas dėmes, o galite rinktis iš 3 intensyvumo lygių. Prietaisas siūlo šilto kompreso funkciją ir mėlyną šviesą. Jame taip pat yra įmontuota kamera, o speciali programėlė leis sekti progresą. Be to, rinkinyje rasite 4 skirtingus patarimus.

1.jpg

Šiltas kompresas

InFace gaminys siūlo šilto kompreso funkciją. Norėdami jį naudoti, nuimkite dangtelį nuo dulkių šluostės apačios ir tepkite ant veido 5-10 minučių. 40°C temperatūra padės atverti poras ir lengviau atsikratyti inkštirų. Be to, procedūra gerina kraujotaką, plečia kapiliarus ir minkština keratinizuotą odą. Tai palengvina inkštirų ir baltųjų dėmių pašalinimą ir nesukelia dirginimo.

9.jpg

Mėlynos šviesos galia

Jei kovojate su spuogais ir uždegimais, inFace siurblys bus puikus sprendimas jums. Prietaisas slopina sebumo išsiskyrimą, pasižymi antibakteriniu ir priešuždegiminiu poveikiu. Mėlyna šviesa, kurios bangos ilgis 459 nm, taip pat išsiskiria savo raminamuoju poveikiu ir šalina patinimą. Tai taip pat palengvina veidą po inkštirų šalinimo procedūros.

5.jpg

Tinkinkite įrenginio veiksmą, kad jis atitiktų jūsų poreikius

InFace inkštirų ir inkštirų šalinimo priemonė su kamera CF-05E siūlo 3 siurbimo lygius, kad patenkintų skirtingus odos poreikius. Žemiausias lygis tinka pradedantiesiems ir jautriai odai. Efektyviai valo odą ir pašalina riebalų perteklių. Vidutinis lygis skirtas mišriai odai ir atsikratys inkštirų bei baltųjų dėmių. Kita vertus, aukščiausias lygis puikiai tiks riebiai odai ir susidoros su ypač užsispyrusiais inkštirais.

4.jpg

4 patarimai rinkinyje

Pakuotėje rasite 4 patarimus – kiekvieną skirtingą veido sričiai ir odos tipui. Mažesnė galvutė skirta ypač užsispyrusiems ūsams, o vidutinė – sunkiai pasiekiamoms vietoms, pavyzdžiui, nosies sparnams. Ovalinis galiukas tiks T zonai ir didesnėms veido vietoms. Kita vertus, silikoninė galvutė puikiai tiks jautriai odai.

11.jpg

Stebėkite eigą

Tuo dar nesibaigia inFace CF-05E ūsų ir inkštirų siurblio privalumai. Gaminys belaidžiu būdu jungiasi prie išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio ir užtikrina stabilų ryšį. Jis suderinamas su Android ir iOS sistemomis. Jame yra įmontuota kamera ir galite kurti nuotraukas, kad galėtumėte stebėti savo pažangą. Jis padidina vaizdą 20 kartų, todėl galite būti tikri, kad inkštirai ir baltieji taškai neaplenks jūsų dėmesio. Be to, laikmatis primins, kad reikia keisti sritį kas 3 sekundes, kad išvengtumėte dirginimo.

12.jpg

Apgalvotas dizainas

Ūsų ir inkštirų dulkių siurblys išsiskiria lengvu ir kompaktišku dizainu, todėl galėsite jį sėkmingai pasiimti atostogauti. Be to, 800 mAh talpos baterija užtikrina iki 60 minučių veikimo, o įkrovimo laikas – 120 minučių. Atnaujinsite įrenginio energiją laidu prijungę jį prie maitinimo bloko, nešiojamojo kompiuterio ar tinklo įkroviklio.

8.jpg

Įtraukta

  • ūsų dulkių siurblys
  • 4 patarimai
Gamintojas inFace
Modelis CF-05E
Spalva balta
Akumuliatoriaus talpa 800 mAh
Darbo laikas 60 min
pikselių 5 milijonai
Įkrovimo laikas 120 min
Svoris 120 g
Palaikomos sistemos Android, iOS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas