Inkštirų ir baltagalvių dulkių siurblys ANLAN 01-AHTY22-02A
Prekės kodas: 058612

Inkštirų ir baltagalvių dulkių siurblys ANLAN 01-AHTY22-02A

Prekės kodas: 058612
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2955
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ANLAN 01-AHTY22-02A Dulkių siurblys inkštirams ir baltagalviams

AnLAN 01-AHTY22-02A Blackhead and Whitehead Dulkių siurblys yra modernus prietaisas, kuriame derinamas efektyvumas, paprastas naudojimas ir pažangios odos priežiūros technologijos. Idealiai tinka žmonėms, turintiems spuogų, bėrimų ar odos nešvarumų, jis siūlo švelnų, bet veiksmingą valymą. Be to, dėl atsparumo vandeniui ir LED šviesos režimų jis yra universalus įrankis kasdienei veido priežiūrai.

Efektyvus odos valymas

ANLAN vakuuminis siurblys yra greitas ir paprastas sprendimas inkštirams, spuogams ir makiažo likučiams pašalinti. Jo naujoviška siurbimo technologija švelniai, bet efektyviai išvalo poras, užtikrindama gilų ir kruopštų odos valymą. Tai puikus būdas išlaikyti švarią ir sveiką veido spalvą.

IPX5 atsparus vandeniui

Įrenginys užtikrina IPX5 hidroizoliaciją, o tai reiškia apsaugą nuo žemo slėgio vandens srovių. Tai leidžia lengvai ir saugiai išvalyti prietaisą ir jį naudoti įvairiomis sąlygomis, net ir maudantis.

Išplėstiniai LED šviesos režimai

Du LED šviesos režimai – raudona ir mėlyna – dar labiau pagerina odos priežiūrą. Raudonasis režimas gerina kraujotaką ir odos elastingumą, o mėlynas – efektyviai mažina spuogus ir baltus spuogus. Tai naujoviškas valymo ir šviesos terapijos derinys sveikesnei odai.

Trys siurbimo galios lygiai

Įrenginys siūlo tris siurbimo galios lygius, leidžiančius reguliuoti valymo intensyvumą pagal individualius odos poreikius. Tai užtikrina, kad kiekvienas vartotojas gali pasirinkti patogiausią lygį, sumažinant sudirginimo riziką.

Paprastas naudojimas ir LED ekranas

ANLAN Vacuum pasižymi intuityviu valdymu. LED ekranas leidžia lengvai naršyti nustatymus, o USB įkrovimas suteikia patogumo ir mobilumo. Prietaise taip pat yra priedų rinkinys, skirtas tiksliai pritaikyti įvairioms veido sritims.

Papildoma informacija

Rinkinyje yra odos priežiūros priemonių rinkinys, padedantis valytis. Rekomenduojama odos priežiūros tvarka: pirmiausia nuplaukite veidą, naudokite garintuvą arba karštą rankšluostį, kad atidarytumėte poras, tada pasirinkite tinkamą priedą ir išbandykite jį žemiausiu siurbimo lygiu, naudodami LED šviesos režimus ir galiausiai uždėkite veido kaukę. Ši išsami priežiūros rutina užtikrina geriausius rezultatus.

Paketo turinys

Vakuuminis x 1

Priedai x 5

Odos priežiūros įrankių rinkinys x 1

 

BrandAnlan
H_0217_10161-028_1
SpalvaBalta
Atsparus vandeniuiIPX5IPX5
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas