Indukcinis įkroviklis su rankena Choetech T200-f (juodas)
Prekės kodas: 3941948137823

Indukcinis įkroviklis su rankena Choetech T200-f (juodas)

Prekės kodas: 3941948137823
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1736
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Choetech indukcinis įkroviklis, skirtas iPhone 12

Įkraukite telefoną belaidžiu būdu net keliaudami automobiliu. „Choetech“ indukcinis įkroviklis yra 15 vatų, palaiko PD 3.0 greitojo įkrovimo technologiją ir yra sukurtas specialiai „iPhone 12“ modeliams. Jis suderinamas su dauguma ventiliacijos angų, o montavimas yra labai paprastas. Be to, laikiklis leidžia pasukti 360° kampu. Gaminys netrukdo signalui, todėl įkrovimo metu galite naudotis navigacija nesijaudindami.

3.jpg

Greitai ir efektyviai

Choetech indukcinis įkroviklis suderinamas su iPhone 12 Pro Max, 12 Pro, 12 ir 12 Mini. Įrenginys palaiko PD 3.0 greito įkrovimo technologiją ir visiškai įkraus jūsų iPhone bateriją maždaug per 3,5 valandos. „Choetech“ įkroviklis yra greitesnis ir efektyvesnis nei standartiniai įkrovikliai, todėl galite sutrumpinti laiką, kurį turite laukti, kol įrenginys bus įkrautas.

7.jpg

Naudojimo patogumas

Efektyviai ir lengvai sumontuokite Choetech indukcinį įkroviklį ant savo automobilio ventiliacijos grotelių. Produktas suderinamas su dauguma grotelių. 360° pasukimas leidžia nustatyti telefono padėtį bet kokiai norima kryptimi. Įkraudami telefoną galite be rūpesčių naudotis navigacija, nes įkroviklis netrukdo signalui. Įrenginyje yra USB-C prievadas.

6.jpg

Papildomos privilegijos

Neslidūs įkroviklio komponentai užtikrins, kad jūsų įrenginys tvirtai laikysis savo vietoje. Produktas buvo sukurtas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra visiškai saugus naudoti. Dalis, ant kurios yra telefonas, pagaminta iš gumos, todėl jums nereikės jaudintis dėl įbrėžimų susidarymo. Jei jūsų telefone yra ne MagSafe dėklas, prieš įkraunant jį būtina išimti.

5.jpg

Įtraukta:

  • Choetech indukcinis įkroviklis su laikikliu
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Cheotech
Modelis T200-F
Power 15 W
Suderinamumas iPhone 12 Pro Max / 12 Pro / 12 / 12 Mini
Spalva Juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas