Indukcinis įkroviklis 3in1 Qi su stovu Acefast E15 15W (baltas)
Prekės kodas: 4327527495345

Indukcinis įkroviklis 3in1 Qi su stovu Acefast E15 15W (baltas)

Prekės kodas: 4327527495345
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3487
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Acefast 15W E15 3-in-1 Qi indukcinis įkroviklis su stovu (baltas)

Gaukite galimybę belaidžiu būdu įkrauti iki 3 įrenginių vienu metu. Acefast E15 indukcinis įkroviklis leis vienu metu įkrauti išmanųjį telefoną, išmanųjį laikrodį ir belaides ausines. Jis užtikrina iki 15 W galią ir garantuoja saugų naudojimą. Jis taip pat išsiskiria plačiu suderinamumu. Gaminys taip pat gali tarnauti kaip stovas.

2.jpg

3 įrenginių įkrovimas vienu metu

Jums nebereikia naudoti 3 skirtingų įkroviklių, kad atnaujintumėte savo ausinių, telefono ir išmaniojo laikrodžio energiją. Su E15 įkrausite juos visus vienu metu! Be to, gaminio bendra išėjimo galia yra 15 W, o tai reiškia, kad jums nereikia per ilgai laukti, kol jūsų įrenginiai bus paruošti naudoti.

3.jpg

Saugus naudoti

Dėka išmaniojo lusto, įkroviklis leidžia ne tik greitai, bet ir saugiai įkrauti. Nebijokite sugadinti ant jo dedamų prietaisų baterijų! E15 taip pat gavo kelių lygių apsaugą, įskaitant viršsrovę ir perkaitimą. Visa tai užtikrina, kad jis jums ilgai tarnaus!

5.jpg

Praktinis stendas

Įkroviklis E15 puikiai tiks ir kaip stovas jūsų telefonui ar laikrodžiui. Pavyzdžiui, jos pagalba galite patogiai žiūrėti vaizdo įrašus išmaniajame telefone, užsirašyti ar dalyvauti vaizdo konferencijose. Jis buvo išlenktas 60° kampu, todėl suteiks jums patogumo. Taip pat galite padėti telefoną ant jo horizontaliai arba vertikaliai.

1.jpg

Patobulintas dizainas

Dėka kruopščiai apgalvoto patobulinto dizaino, įkroviklis užtikrins reikiamą stabilumą ant jo dedamiems įrenginiams. Be to, jo apačioje yra specialios neslystančios pagalvėlės, kad ji neslystų ant stalo ar stalo paviršiaus. Jei reikia, taip pat galite išimti išmaniojo laikrodžio įkrovimo kilimėlį.

6.jpg

Dėžutėje

  • Įkroviklis
  • Kabelis
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Acefast
Modelis E15
Spalva Balta
Bendra išėjimo galia 15W maks.
Port USB-C
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas