Indukcinis belaidis įkroviklis Baseus Digital LED 15W (juodas)
Prekės kodas: 030374775264

Indukcinis belaidis įkroviklis Baseus Digital LED 15W (juodas)

Prekės kodas: 030374775264
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1886
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus belaidis indukcinis įkroviklis

Greitai ir patogiai įkraukite išmanųjį telefoną. Baseus indukcinis įkroviklis išsiskiria apgalvota konstrukcija, kurios dėka įkrovimo procesas vyksta net dvigubai greičiau nei tinklo įkroviklių atveju. Taip pat galite jį naudoti dėkle esančiam išmaniajam telefonui įkrauti, jei jo storis neviršija 8 mm. Taip pat galite jį naudoti norėdami įkrauti savo išmanųjį telefoną, esantį iki 8 mm storio dėkle, o jį naudoti saugu dėl daugybės saugos funkcijų.

4.jpg

Greitas įkrovimas

Naudodami „Baseus“ įkroviklį, savo įrangą greitai vėl paruošite darbui. Tai įmanoma dėl varinių elementų, kurie net du kartus pagreitina įkrovimo greitį. „AirPods Pro“ ausinėms įkrauti pakanka maždaug 2 valandų. Be to, prietaisas stebi įtampą ir temperatūrą, taip pat aptinka pašalinius daiktus iš metalo. Be to, jis parenka optimalią vertę nuo 15 vatų iki 5 vatų, priklausomai nuo telefono modelio.

3.jpg

Sauga

Įrenginys buvo išbandytas, kad būtų visiškai saugus naudoti. Integruotas mikroschemų rinkinys pritaiko įrenginio intensyvumą, apsaugodamas jį nuo pažeidimų. Be to, eksploatacijos metu prietaiso paviršius neperkaista. Įkroviklis taip pat apsaugo jūsų įrangą nuo trumpojo jungimo, perkrovimo ir per didelio iškrovimo.

2.jpg

LED ekranas

Dar vienas „Baseus“ įkroviklio privalumas – LED ekranas, kuris suteiks jums svarbiausią informaciją apie įkrovimą. Su jo pagalba sužinosite apie įkrovimo įtampą ir galią realiu laiku – reikšmės bus rodomos pakaitomis.

6.jpg

Suderinamas

Baseus įkroviklis veikia su populiariais išmaniaisiais telefonais. Jis suderinamas su tokiais įrenginiais kaip „iPhone 12/13“, „Samsung Galaxy Z Flip / S21“, „Xiaomi Mix 4/11“, „Huawei P50 Pro“ / „Mate 30“ ir kt. Su juo taip pat galite įkrauti „AirPods 2/2 Pro“ ausines.

1.jpg

Įtraukta

  • charger
  • USB-C laidas
  • naudotojo vadovas
Prekės ženklas Baseus
Modelis CCED000001
Spalva juoda
Kabelis įtrauktas Taip
Kabelio ilgis 150 cm
Sąsaja C tipas
Įvesties srovė 5V / 2A 9V / 2A 12V / 2A Maks.
Svoris 85,5g
Suderinamumas telefonai su QI funkcija, AirPods 2/2 Pro
Power 15W
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas