Imtuvas FlySky-BS6
Prekės kodas: 052469

Imtuvas FlySky-BS6

Prekės kodas: 052469
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2587
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

FlySky imtuvas – BS6

Tai nepakeičiamas įrankis RC modelių entuziastams, norintiems pasiekti puikų valdymą ir patikimą ryšį. 6 PWM kanalai ir pažangus AFHDS 2A protokolas užtikrina stabilumą ir tikslų valdymą bet kokioje aplinkoje. Įspūdingas 100–300 metrų atstumas paviršiuje, RSSI indikatoriaus palaikymas ir suderinamumas su įvairiais maitinimo šaltiniais daro jį universaliu sprendimu. Atsparumas oro sąlygoms, saugos sertifikatai ir kompaktiškas dydis yra papildomi privalumai, patvirtinantys BS6 kokybę ir patikimumą. Leiskite save nuvaldyti technologijų ir tikslumo.

Stabilus ryšys ir tikslus valdymas

FlySky - BS6 imtuvas yra nepakeičiamas pasirinkimas kiekvienam RC modelių entuziastui, vertinančiam patikimumą ir puikią kokybę. Naudodami 6 PWM kanalus galite visiškai valdyti savo modelio funkcijas, o pažangus AFHDS 2A protokolas užtikrina stabilų ir be trikdžių ryšį.

Puikus našumas visomis sąlygomis

Nesvarbu, ar tyrinėjate reljefą, ar lenktyniaujate aplink trasą, BS6 imtuvas užtikrina įspūdingą 100–300 metrų atstumą paviršiuje. Jo viena antena, kurios diapazonas yra 180 metrų, garantuoja patikimą ir ilgalaikį ryšį, o RSSI indikatoriaus palaikymas leidžia stebėti signalo stiprumą.

Daugiafunkcis ir suderinamas

BS6 imtuvas veikia plačiame įtampos diapazone nuo 4,0 V iki 6,5 V, todėl yra suderinamas su įvairiais maitinimo šaltiniais. Jo PWM duomenų prievadas leidžia lengvai integruoti su įvairiais įrenginiais ir sistemomis, o internetinio atnaujinimo funkcija suteikia prieigą prie naujausių funkcijų ir pataisymų.

Tvirtas dizainas, patikimumas ir saugumas

Sukurtas veikti atšiaurioje aplinkoje, BS6 imtuvas gali atlaikyti temperatūrą nuo -10 ℃ iki + 60 ℃ ir drėgmę nuo 20% iki 95%. Jis turi CE, RCM ir FCC ID: N4ZBS600 sertifikatus, patvirtinančius atitiktį tarptautiniams saugos ir kokybės standartams.

Kompaktiškas dydis, lengvas montavimas

Jo minimalistiniai 29 22 16,2 mm matmenys ir lengvas 7,6 g dizainas, šį imtuvą patogu montuoti ir jis neturi įtakos jūsų modelio veikimui.

Produkto modelis: FS-BS6
PWM kanalai: 6
Belaidžio ryšio dažnis: 2,4 GHz
Belaidis protokolas: AFHDS 2A
Diapazonas: 100 ~ 300 m (žemė)
Antenos tipas: viena antena (180 m)
Galingumas: 4,0-6,5 V
RSSI: Palaikoma
Duomenų prievadas: PWM
Temperatūros diapazonas: -10 ℃ - + 60 ℃
Drėgmės diapazonas: 20% -95%
Atnaujinimas internete: Taip
Matmenys: 29 mm x 22 mm x 16,2 mm
Svoris: 7,6 g
Sertifikatas: CE, RCM, FCC ID: N4ZBS600
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas