IMOU Protect Plus dovanų kortelė (metinis planas)
Prekės kodas: 058125

IMOU Protect Plus dovanų kortelė (metinis planas)

Prekės kodas: 058125
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6600
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

IMOU Protect Plus kortelė (metinis planas)

Su kortele gausite vienerių metų IMOU produktų palaikymo prenumeratą. Kaip jos dalį jūs gaunate pažangią debesų kompiuterijos technologiją ir padidintą saugą. Pasirinkite IMOU Protect ir mėgaukitės dar didesniu patogumu.Pastaba: prenumerata skirta tik vienai kamerai, netaikoma DUAL kameroms.

IMOU/IOAP/4

Duomenų saugojimo sauga

Atsisveikinkite su tradicinėmis SD kortelėmis ir jų apribojimais. Saugojimo debesyje sistema yra „Imou Protect“ paketo dalis, leidžianti saugoti ir bendrinti įrašus iki 30 dienų, tuo pačiu užtikrinant maksimalią privatumo ir duomenų saugumo apsaugą.

IMOU/IOAP/1

Išplėstinis aptikimas naudojant AI

Išnaudodama debesies skaičiavimo potencialą, „Imou Protect“ užtikrina iki 200 kartų didesnį našumą nei standartinės įterptosios kamerų sistemos. Tai leidžia tiksliai atpažinti įvairių tipų objektus ir sumažinti klaidingų pavojaus signalų skaičių. Jis atpažįsta ne tik žmones, bet ir gyvūnus bei transporto priemones, naudodamas pažangius algoritmus.

IMOU/IOAP/3

Įspėjimų analizė ir bendra prieiga

Užsiprenumeravę gausite prieigą prie nemokamų saugos ataskaitų. Stebėkite ir analizuokite sugeneruotų įspėjimų statistiką, kad žinotumėte apie kasdienę įspėjimų veiklą. Dabar taip pat galite bendrinti prieigą prie įrenginių – „Imou Protect“ leidžia iki 20 žmonių kartu tvarkyti įspėjimus, debesies įrašus ir prijungtus įrenginius.

IMOU/IOAP/2

Pirmiausia jūsų privatumas

Imou Protect rūpinasi jūsų privatumu. Paslauga atitinka tarptautinius duomenų saugumo standartus, įskaitant ISO 27001, ISO 27017, ISO 27018, ISO 27701, yra išlaikiusi IoT paslaugų privatumo testus ir turi CSA STAR3 sertifikatą, garantuojantį aukščiausią asmens duomenų apsaugos lygį.

IMOU/IOAP/5

Gamintojas IMOU
Produkto kodas IOAP
Prenumeratos laikotarpis 1 metai
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas