Įkroviklis USB-C+USB-A 33W Essager GaN (juodas)
Prekės kodas: 060125

Įkroviklis USB-C+USB-A 33W Essager GaN (juodas)

Prekės kodas: 060125
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1104
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Įkroviklis USB-C+USB-A 33W Essager GaN (juodas)

Essager GaN USB-C+USB-A 33W EU Charger – tai įrenginys, leidžiantis vienu metu įkrauti kelis įrenginius, todėl daugiau niekada nereikės rinktis, kuris iš jų nusipelno prioriteto. Naudodamas naujovišką galio nitrido (GaN) technologiją, Essager pagerino įkrovimo efektyvumą, sumažino įrenginio dydį iki 30 %, palyginti su tradiciniais 20 W įkrovikliais.

Aukščiausio lygio našumas

Dėka galio nitrido (GaN) naudojimo, Essager pasiekė išskirtinai efektyvų šilumos išsklaidymo metodą, dėl kurio padidėja įkrovimo našumas. Jūsų įrenginiai bus įkraunami greičiau nei bet kada anksčiau, nerizikuodami perkaisti ar perkrauti.

Kompaktiškas dizainas

Vienas didžiausių šio įkroviklio privalumų – neįtikėtinai kompaktiškas dydis. Tik 82,4 x 42 x 26 mm! Tai reiškia, kad galite jį visur pasiimti su savimi neapsunkindami krepšio ar kuprinės. Puikiai tinka kelionėms, biure ar kasdieniam naudojimui.

Visapusė apsauga

Prioritetas yra jūsų įrenginio saugumas, todėl Essager GaN įkroviklis aprūpintas įvairių tipų apsauga, įskaitant apsaugą nuo viršįtampių, apsaugą nuo sprogimo, apsaugą nuo viršsrovių, apsaugą nuo perkrovimo, elektrostatinę apsaugą ir apsaugą nuo trumpojo jungimo. Jūsų įrenginiai yra saugūs kiekvieno įkrovimo metu.

Vienu metu įkraukite kelis įrenginius

Su Essager GaN įkrovikliu pagaliau galite atsisveikinti su kova dėl elektros lizdų. Dviejų prievadų – USB-C ir USB-A – dėka galite vienu metu įkrauti išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, ausines ir kitus įrenginius. Tai puikus sprendimas žmonėms, kuriems reikia nuolat palaikyti ryšį.

Didelis palaikomų protokolų diapazonas

Nesvarbu, kokius įrenginius turite, „Essager GaN“ jums padės. Tokių protokolų kaip QC3.0, QC2.0, AFC, FCP, SCP, BC1.2, DCP, IP2.4A, PPS, PD3.0, PD2.0 palaikymas užtikrina, kad galėsite įkrauti praktiškai bet kurį išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar kitu įrenginiu išlaikant visišką įkrovimo greičio valdymą.

 

Prekės ženklas Essager
Spalva Juoda
Medžiaga PC
USB-C Išvestis 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.4A, 120/21, 40/21.
USB-C + USB-A išvestis DC 5V/3A
USB-A Išvestis
Palaikomi protokolai USB-A: QC3.0 / QC2.0 / AFC / FCP / SCP / BC1.2 / DCP / IP2.4A, USB-C: PPS / PD3.0 / PD2.0 / QC3.0 / QC2.0 / FCP / AFC / BC1.2 / DCP / IP2.4A
Matmenys 82,4 x 42 x 26 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas