Įkroviklis USB-C+USB-A 20W Essager GaN (juodas)
Prekės kodas: 060130

Įkroviklis USB-C+USB-A 20W Essager GaN (juodas)

Prekės kodas: 060130
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
843
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Įkroviklis USB-C+USB-A 20W Essager GaN (juodas)

Essager GaN USB-C+USB-A 20W EU Charger yra įrenginys, kuriame moderni galio nitrido (GaN) technologija sujungiama su išmaniąja integrine grandine, užtikrinančia greitą, saugų ir efektyvų įrenginio įkrovimą. Dėl išskirtinai kompaktiškų matmenų, tvirtos konstrukcijos ir universalių saugos funkcijų jis yra nepakeičiamas priedas.

Intelligent Integrated Circuit

Essager įkroviklis turi išmanią integruotą grandinę, kuri užtikrina optimalų prijungtų įrenginių įkrovimą. Ši grandinė apsaugo nuo perkrovų, užtikrindama vartotojo saugumą. Perkrovos atveju jis iš karto atjungia srovę, sumažindamas tiek įkroviklio, tiek prijungto įrenginio sugadinimo riziką.

Išplėstinės saugos funkcijos

Saugumas yra svarbiausias dalykas, ir Essager tai žino. Šis įkroviklis siūlo visapusišką apsaugą nuo viršįtampių, trumpųjų jungimų ir viršįtampių, todėl įrenginys įkraunamas ramiai. Dėl šių saugos priemonių gedimų rizika yra žymiai sumažinta.

Galio nitrido (GaN) technologija

Galio nitrido (GaN) panaudojimas Essager įkroviklyje leidžia efektyviau konvertuoti energiją, sumažinti šilumos nuostolius ir greičiau įkrauti. Ši technologija ne tik padidina efektyvumą, bet ir leidžia sukurti kompaktišką įrenginio dizainą.

20W galia greitam įkrovimui

Su 20 W galios Essager įkrovikliu galima greitai įkrauti įvairius įrenginius – nuo ​​išmaniųjų telefonų iki planšetinių kompiuterių. QC2.0, QC3.0, AFC, FCP, SCP, iP 2.4A, PD2.0, PD3.0 protokolų palaikymas užtikrina suderinamumą su naujausiais įrenginiais ir greitą jų įkrovimą.

Tvari konstrukcija ir suderinamumas

Essager įkroviklis pasižymi patvariu korpusu, pagamintu iš ABS+PC medžiagos, užtikrinančiu jo ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniam naudojimui. Su USB-C ir USB-A prievadais jis yra neįtikėtinai universalus, todėl galima įkrauti įvairius įrenginius. Dėl kompaktiškų matmenų (70,04 x 35,24 x 32,01 mm) jis puikiai tinka kelionėms.

 

Prekės ženklas Essager
Spalva Juoda
Maitinimas20W
Jungtys USB-C, USB-A
Matmenys70,04 x 35,24 x 32,01 mm
Medžiaga ABS+PC
Įvestis 100-240V~, 50/60Hz, 0,5A
USB-C išvestis 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.67A
USB-A išvestis5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A
Palaikomi protokolai: QC2.0, QC3.0, AFC, FCP, SCP, iP 2.4A, PD2.0, PD3.0
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas