Įkroviklis USB-C 20W Essager PD (baltas)
Prekės kodas: 9-060126
Įkroviklis USB-C 20W Essager PD (baltas)

Įkroviklis USB-C 20W Essager PD (baltas)

Prekės kodas: 9-060126
Įkroviklis USB-C 20W Essager PD (baltas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
757
9,96 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Įkroviklis USB-C 20W Essager PD (baltas)

Essager PD20W USB-C įkroviklis, kuriame derinamos naujoviškos technologijos ir aukštos kokybės medžiagos, yra puikus sprendimas reikliems vartotojams. Jis ne tik užtikrina greitą ir saugų įkrovimą, bet ir rūpinasi jūsų įrenginio gerove, sumaniai reguliuodamas įtampą.

Pažangus įtampos reguliavimas

Viena iš svarbiausių „Essager PD20W“ įkroviklio savybių yra išmanus įtampos reguliavimas. Ši išplėstinė funkcija sumažina srovės intensyvumą, kai akumuliatoriaus lygis didėja. Tai ne tik pagreitina įkrovimo procesą, bet ir žymiai pailgina jūsų įrenginio akumuliatoriaus tarnavimo laiką, užtikrinant ilgesnį ir efektyvesnį veikimą.

Aukšta kokybė Medžiagos

Essager PD20W įkroviklis pagamintas iš patvaraus kompiuterio ir ABS kompozito. Šis medžiagų derinys ne tik garantuoja elegantišką baltą išvaizdą, bet ir ilgaamžiškumą bei atsparumą pažeidimams. Dėl to įkroviklis yra tvirtesnis ir patikimesnis, todėl tai puikus pasirinkimas ieškantiems ilgalaikių produktų.

Efektyvumas ir greitis

Dėl PD20W technologijos ES-CD30 modelis siūlo neprilygstamą įkrovimo greitį. Dėl šios funkcijos įkroviklis idealiai tinka žmonėms, vertinantiems greitį ir efektyvumą. Mobilieji įrenginiai įkraunami akimirksniu, o tai ypač svarbu šiandieniniame greitame gyvenime.

Saugus naudojimas

Saugumas yra labai svarbus bet kurio elektros prietaiso aspektas, o Essager PD20W įkroviklis nėra išimtis. Jis aprūpintas keliomis apsauginėmis funkcijomis, kurios apsaugo įkroviklį ir prijungtus įrenginius nuo perkaitimo, perkrovos ir įtampos šuolių. Tai užtikrina ramybę naudojant.

Prekės ženklasEssager
ModelisES-CD30
SpalvaBalta
MedžiagaPC+ABS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas