Įkroviklis Foneng EU35 2x USB su USB-C laidu 2.4A (baltas)
Prekės kodas: 053434

Įkroviklis Foneng EU35 2x USB su USB-C laidu 2.4A (baltas)

Prekės kodas: 053434
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
623
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Foneng EU35 USB-C, USB 2.4A maitinimo įkroviklis (baltas).

Foneng EU35 leidžia greitai įkrauti du įrenginius vienu metu. Jo unikalus, aptakus dizainas išskiria jį iš kitų, o išmanioji atpažinimo grandinė garantuoja sklandų ir saugų maitinimo šaltinį. Dėl ABS PC konstrukcijos įkroviklis yra atsparus ugniai ir efektyviai išsklaido šilumą, o platus 100-240 V įtampos diapazonas yra universalus sprendimas viso pasaulio šalims. Be to, EU35 pasižymi puikiu suderinamumu su dauguma skaitmeninių įrenginių. Pridedamas USB į USB-C laidas.

Foneng/EU35-USB-C/3

Greitas ir daugiafunkcis įkrovimas

Neturite laiko laukti, kol įrenginiai bus įkrauti? EU35 su 2,4A išėjimu ir dviem USB prievadais leidžia vienu metu įkrauti du įrenginius neprilygstamu greičiu. Nesvarbu, ar reikia įkrauti telefoną, planšetinį kompiuterį ar MP3/4 grotuvą, įkroviklis suteiks jums reikalingą greitį ir patogumą.

Foneng/EU35-USB-C/6

Elegantiškas dizainas ir ilgaamžiškumas

Įkroviklis yra ne tik funkcionalus. Jis taip pat pasižymi stiliumi ir ilgaamžiškumu. Dėl unikalaus, elegantiško ir dizaino įkroviklis atrodo estetiškai ant jūsų stalo ar jūsų svetainėje. Be to, dėl ABS PC naudojimo jis yra atsparus ugniai, efektyviai išsklaido šilumą, atsparus įbrėžimams ir kasdieniam naudojimui, todėl tarnaus ilgiau nei tradiciniai įkrovikliai.

Foneng/EU35-USB-C/1

Išmanusis įkrovimas

Jūsų įrenginių saugumas yra labai svarbus. Štai kodėl EU35 siūlo išmanią atpažinimo grandinę, kuri leidžia sklandžiai, akimirksniu ir saugiai įkrauti nepažeidžiant akumuliatoriaus. Taigi galite būti tikri, kad jūsų įrenginys yra apsaugotas ir visada paruoštas naudoti.

Foneng/EU35-USB-C/7

Universalus ir suderinamas

Turėdamas platų 100–240 voltų įtampos diapazoną, įkroviklis užtikrina suderinamumą su įvairiais maitinimo lizdų standartais, todėl puikiai tinka keliaujant. Be to, įrenginys veikia su dauguma skaitmeninių įrenginių, todėl tai yra vienintelis įkroviklis, kurį reikia turėti po ranka.

Foneng/EU35-USB-C/5

Įtraukta

  • Įkroviklis
  • USB į USB-C laidas
Modelis EU35
input AC 100-240 V 50/60 Hz 0,3 A
output EU35
spalva balta
danga Atsparus ugniai ABS PC
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas