Įkroviklis 2xUSB-C 1xUSB-A 65W Essager GaN (juodas)
Prekės kodas: 060124

Įkroviklis 2xUSB-C 1xUSB-A 65W Essager GaN (juodas)

Prekės kodas: 060124
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2424
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Įkroviklis 2xUSB-C 1xUSB-A 65W Essager GaN (juodas)

Paruoškite įrenginius naudoti su Essager. Įkroviklis veikia 65 vatais ir yra itin efektyvus dėl GaN technologijos. Jūsų žinioje bus iki 3 prievadų, įskaitant 2x USB-C ir USB-A, leidžiančius vienu metu įkrauti kelis įrenginius, įskaitant, pavyzdžiui, 2 nešiojamus kompiuterius. PD3.0 ir QC3.0 protokolų palaikymas dar labiau supaprastina galios atnaujinimo procesą.

Ładowarka Essager na biurku w otoczeniu innych urządzeń.

Praktiniai sprendimai

Sutaupykite vietos ir pasirinkite įkroviklį, leidžiantį vienu metu prijungti kelis įrenginius. Su „Essager“ galite įkrauti net 3 įrangą, pavyzdžiui, išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, nešiojamąjį kompiuterį ar žaidimų konsolę. Įkroviklis sumaniai paskirsto energiją tarp įrenginių, užtikrindamas našumą naudodamas PD3.0 ir QC3.0 greitojo įkrovimo protokolus – todėl užtenka valandos, kad jūsų Macbook Pro 13 akumuliatorius įkrautų 75 %.

Ładowarka Essager podłączona do gniazdka na białej powierzchni, ładująca 2 nešiojamasis kompiuteris.

Rūpinimasis aparatine įranga

Įkraukite nesijaudindami dėl saugumo. Essager įkroviklis turi daugybę saugos funkcijų – jums nereikia jaudintis dėl viršįtampio, trumpojo jungimo ar perkrovimo. Prietaisas taip pat garantuoja temperatūros valdymą, o lustas dar labiau sustiprina prijungtos įrangos apsaugą. Be to, naudojama GaN technologija padidina našumą ir sumažina generuojamos šilumos kiekį.

Ładowarka Essager we fragmencie lodu.

Dizainas, kuris daro įspūdį

Dėl kompaktiškos konstrukcijos įkroviklį galite patogiai pasiimti bet kur ir mėgautis nepertraukiamu įrangos veikimu bet kokiomis aplinkybėmis. Mėlynos šviesos indikatorius leidžia lengvai atsekti naktį kraunamą įrenginį, o matinė, neslidi danga padidina funkcionalumą ir estetinę vertę.

Ładowarka Essager na ciemno-szarym tle.

Puikus suderinamumas

Naudodami Essager įkroviklį sėkmingai atnaujinsite „MaC“, „Lenovo“, „Huawei“ ar „Pad“ nešiojamųjų ir planšetinių kompiuterių, taip pat „Samsung“, „Huawei“, „Xiaomi“ ir „iPhone“ telefonų energiją. Produktas taip pat leidžia įkrauti Nintendo Switch žaidimų pultus, belaides ausines ir Magsafe įkroviklius.

Ładowarka Essager z 3 portami.

Įvestis100-240V, 50Hz, 16A (maks.)
USB-C2_1_9_V_1/10 3 A, 12 V / 3 A, 15 V / 3 A, 20 V / 3,25 A (maks. 65 W ) 12V/3A, 20V/3A (maks. 60W)
OutputUSB-C1 + USB-A: 45W+18W (maks.); USB-C1 + USB-C2: 45W+20W (maks.); USB-C2 + USB-A: 15W (maks.); USB-C1 + USB-C2 + USB-A: 45 W + 15 W (maks.).
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas