Hurtel Clear Corner Case MagSafe iPhone 16 Plus - skaidrus
Prekės kodas: 4-Masgafe Clear corner Case for iP
Galinio skydelio dangtelis Hurtel Clear Corner Case MagSafe skirtas iPhone 16 Plus - skaidrus

Hurtel Clear Corner Case MagSafe iPhone 16 Plus - skaidrus

Prekės kodas: 4-Masgafe Clear corner Case for iP
Galinio skydelio dangtelis Hurtel Clear Corner Case MagSafe skirtas iPhone 16 Plus - skaidrus
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1424
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

EAN: 5907769363825

Clear Corner Case MagSafe, skirtas iPhone 16 Plus – skaidrus

Atraskite naują apsaugos ir elegancijos lygį su skaidriu kampiniu dėklu MagSafe. Šis unikalus dėklas ne tik užtikrina visišką jūsų telefono apsaugą, bet ir palengvina MagSafe naudojimą, todėl belaidis įkrovimas tampa lengvesnis nei bet kada anksčiau. Dėl tvirto magneto, tobulo prigludimo ir elegantiško dizaino Clear Corner Case MagSafe bus idealus sprendimas žmonėms, vertinantiems ir funkcionalumą, ir stilių. Šis skaidrus dėklas parodo originalią jūsų telefono dėklo spalvą ir formą.

#

Specifikacija:

  • Serija: skaidrus kampinis dėklas MagSafe
  • Suderinamumas: iPhone 16 Plus
  • Medžiaga: TPU
  • Papildomos savybės: suderinamumas su MagSafe technologija
  • Spalva: skaidri

Svarbiausi Clear Corner Case MagSafe privalumai:

  • Užtikrina saugų belaidį įkrovimą su MagSafe suderinamumu. Stiprus magnetas leidžia tiksliai reguliuoti įkroviklį, kuris neleidžia įrenginiui netyčia nuslysti.
  • Apsaugo telefoną nuo pažeidimų dėl optimizuoto storio . Tvirta dėklo konstrukcija apsaugo telefoną nuo kasdienių grėsmių.
  • Atsparus pageltimui ir suteikia malonų liesti efektą . Korpusas turi matinį paviršių.
  • Jis tiksliai priderintas prie įrenginio . Visų prievadų ir mygtukų išpjovos leidžia lengvai pasiekti visas telefono funkcijas.
  • Padidina objektyvo apsaugos lygį dėl paaukštinto krašto aplink fotoaparatą. Ši speciali konstrukcija apsaugo objektyvą nuo įbrėžimų ir kitų pažeidimų.

Saugus belaidis įkrovimas

Skaidrus kampinis dėklas MagSafe yra su stipriu magnetu, kuris puikiai veikia su MagSafe sistema. Dėl to belaidis įkrovimas yra itin patogus ir be rūpesčių. Magnetas tiksliai nustato telefono padėtį ant įkroviklio, o tai neleidžia įrenginiui netyčia nuslysti.

#

Apsauga, kuria galite pasikliauti

Nesijaudinkite dėl kritimų ir įbrėžimų! Skaidrus kampinis dėklas MagSafe buvo sukurtas taip, kad užtikrintų visišką jūsų telefono apsaugą. Optimalus korpuso storis garantuoja, kad įrenginys yra gerai apsaugotas nuo kasdienių grėsmių. Be to, tvirta konstrukcija apsaugo telefoną nuo pažeidimų.

#

Subtilus liesti ir ilgaamžiškumas

Skaidrus kampinis dėklas „MagSafe“ taip pat suteikia išskirtinį naudojimo komfortą. Matinis paviršius suteikia malonų prisilietimą. Be to, speciali danga yra atspari pageltimui, todėl korpusas ilgą laiką išlaiko elegantišką išvaizdą.

#

Puikiai priglunda prie įrenginio

Kiekviena skaidraus kampinio dėklo „MagSafe“ detalė buvo kruopščiai sukurta, kad puikiai tiktų jūsų telefonui. Tikslios visų prievadų ir mygtukų išpjovos leidžia lengvai pasiekti visas įrenginio funkcijas. Dėl šios priežasties galite mėgautis visu patogumu neišimdami dėklo.

#

Aukščiausio lygio fotoaparato apsauga

Paaukštintas kraštas aplink objektyvą skaidriame kampiniame dėkle MagSafe suteikia papildomą apsaugą jūsų telefono kamera. Šis novatoriškas dizainas apsaugo objektyvą nuo įbrėžimų ir kitų pažeidimų, o tai ypač svarbu kasdieniame gyvenime. Jūsų nuotraukos visada bus ryškios ir aiškios.

#
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas