Hub 6in1 Baseus PadJoy Series USB-C į USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + lizdas 3,5 mm + SD/ TF (pilka)
Prekės kodas: 037577416777

Hub 6in1 Baseus PadJoy Series USB-C į USB 3.0 + HDMI + USB-C PD + lizdas 3,5 mm + SD/ TF (pilka)

Prekės kodas: 037577416777
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3917
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Hub 6in1 Baseus PadJoy Series (pilka).

Patogiai naudokite kelis įrenginius vienu metu! „6-in-1“ „Baseus PadJoy“ serijos šakotuvas turi 5 prievadus – HDMI, USB-C, USB 3.0, Mini Jack 3,5 mm ir SD/TF kortelių skaitytuvą, todėl tinka naudoti tiek namuose, tiek biure. Tai leidžia pasiekti žaibišką duomenų perdavimo greitį iki 500 MB/s ir greitą PD 100 W įkrovimą. Be to, specialus laikiklis leidžia adapterį pritvirtinti prie įrenginio ekrano.

7.jpg

Kelios galimybės

Naudokite vieną nešiojamojo kompiuterio USB-C įvestį, kad gautumėte dar daugiau galimybių! PadJoy šakotuvas turi net 5 prievadus – HDMI, USB 3.0, Mini Jack 3,5 mm, SD/TF kortelių skaitytuvą ir USB-C. Prietaisas puikiai tiks beveik bet kokioje situacijoje – jį galėsite naudoti tiek darbe, tiek namuose, tiek keliaujant.

1.jpg

Įkraukite ir perkelkite duomenis akimirksniu

Įkraukite savo įrenginius akimirksniu! Dėl greito PD 100 W įkrovimo „Baseus“ šakotuvas, be kita ko, greitai atnaujins jūsų nešiojamojo kompiuterio ar planšetinio kompiuterio energiją. Be to, USB-C ir USB 3.0 prievadas taip pat leidžia perkelti failus net 500 MB/s greičiu. Svarbų dokumentą arba didelės raiškos nuotraukas ir vaizdo įrašus galite perkelti vos per kelias sekundes!

4.jpg

Patogiai naudokite atminties korteles

6-in-1 Baseus šakotuvas siūlo praktišką SD/TF kortelių skaitytuvą. Nuostabus perdavimo greitis leidžia be jokių problemų pasiekti nuotraukas ir kitus medijos failus. Palengvinkite savo darbą ir mėgaukitės neprilygstamu patogumu, kurį garantuoja „Baseus“ adapteris!

3.jpg

Aukščiausia vaizdo kokybė

Centras leidžia bendrinti vaizdo įrašus tarp įrenginių 4K/30Hz kokybe. Pavyzdžiui, HDMI laidu prijunkite adapterį prie televizoriaus ir patogiai žiūrėkite filmus dideliame ekrane! Prietaisas puikiai tiks ir verslo susitikimui ar paskaitai universitete.

5.jpg

Inovatyvi apdaila

Adapteris išsiskiria kompaktišku dydžiu ir plona forma. Jis pagamintas iš patvaraus aliuminio lydinio, kuris yra atsakingas už optimalų šilumos išsklaidymą iš vidaus. Be to, aliuminio apdaila yra maloni liesti ir suteikia jai šiuolaikiškumo. Be to, stebulė aprūpinta praktiška rankena, todėl ją galėsite patogiai pritvirtinti, pavyzdžiui, prie planšetinio kompiuterio ekrano.

2.jpg
Gamintojas Baseus
Modelis PadJoy Series
Spalva Pilka
Išėjimo galia 100 W
Medžiaga Aliuminis + ABS
Skyra (HDMI) 4K@30Hz
USB-C prievadas PD 100 W ir 500 MB/s
Kortelių skaitytuvas TF/SD
Perdavimo greitis USB 3.0: 5 Gbps, suderinama atgal
Kabelio ilgis 19 cm
Suderinamumas Windows, Apple OS, Linux
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas